Oskar Vinter --> 2 NAV-os PG [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fricc

Újonc
2025. 01. 25.
10
30
V4 karakter
Oskar Vinter
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Oskar Vinter

Panaszra tett személy InGame neve:
Clippben látható valamennyire a nevük, de kiolvasni nemtudom pontosan. De talán: Keantay Pearce és Tiontay Morton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tisztán látható PG történt. PK most került megnyitásra mivel a Klippet most tudtam megszerezni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Amennyiben a PK jogos bírálatot kap fegyverengedély visszaigénylését kérném ha megoldható.

Utoljára szerkesztve:

lilmoslek

Barangoló
2020. 11. 26.
127
152
V4 karakter
tiontay morton
LV karakter
tiontay morton
Szia! Azt gondoljuk hogy nem történt részünkről PG, mivel három felfegyverkezett pénzügyőrre szálltál ki egyes-egyedül, jelentős túlerőben voltunk. Valamint Keantay szemszögében (https://streamable.com/4zgpjx) abban a pillanatban ahogy te célozni kezdtél már szállt ki, és válaszolt a lövésekre. Továbbá (habár IC nem derült ki egyértelműen) amennyiben ténylegesen együtt rabolgattatok azt sem értjük, hogy mi szükség volt a lövöldözésre, mivel elrejthető fegyver volt nálatok, így megúszhattátok volna egy egyszerű bírsággal amiért átvágtatok a földúton.
Várom a bíráló admin válaszát!

Fricc

Újonc
2025. 01. 25.
10
30
V4 karakter
Oskar Vinter
Az egész eset kicsit félreérthető volt mivel én őt éppen raboltam és RP szerint fejéhez fogtam a fegyvert végig. IC pedig ugye próbáltam magamat menteni, hogy szintén ő is rabló és éppen ATM-et mentünk fúrni (De ez már IC rész). Viszont én fogtam a fegyvert az első két emberre majd kiszálltatok és ugye lett a dara. Nem kockáztatnám azért a munkatársam életét mivel tisztán látható, hogy a fejére volt célozva és ezt láthattátok ti is autóból.

• Vicces
Reactions: fabalazs és paul.

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 438
1 703
V4 karakter
Kayden Neal
Pontosan 1 hete történt ez az eset, miért most nyitod a panaszkönyvet?

• Tetszik
Reactions: Sanci és lilmoslek

Fricc

Újonc
2025. 01. 25.
10
30
V4 karakter
Oskar Vinter
Pontosan 1 hete történt ez az eset, miért most nyitod a panaszkönyvet?
Most értem el azt akinek megvolt a clipp. Illetve közben gépet is cseréltem. De szerintem egy szabályszegés 1 hét után is szabályszegés.

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 438
1 703
V4 karakter
Kayden Neal
Hát te vetted fel ezt, már megvolt a klipped akkor amikor ez megtörtént.

• Tetszik
Reactions: Sanci

Fricc

Újonc
2025. 01. 25.
10
30
V4 karakter
Oskar Vinter
Hát te vetted fel ezt, már megvolt a klipped akkor amikor ez megtörtént.
Első sorban Fricc a discord nevem, a clippben ottvan bal oldalt ki vette fel illetve hogyan venném fel a saját megosztásomat discordon?

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 438
1 703
V4 karakter
Kayden Neal
Ha szabálysértést tapasztalsz akkor minél hamarabb intézni kellene azt, mert nem korrekt 1 hét után panaszkönyvet nyitni.

PG nem történt a NAV részéről, mivel a videón is látszik, kiszálltál az autóból és már egyből lőtted a szélvédőt. Nyilván ezt nem fogja a navos végignézni és hagyni, hogy megöld hanem visszalő. A lövöldözés helyett egyébként az is egy opció lett volna, hogy megfenyegeted az elrabolt személyt, hogy ne köpjön be téged a navosoknak, és egyből nem történt volna lövöldözés. Ez egy jobb végkimenetel lett volna.

Legközelebb így járj el, jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.