- 2019. 01. 26.
- 365
- 425
- 24
- V4 karakter
- Oscar P Delgado
Panasztevő InGame neve:
► Oscar P Delgado ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Unai Reis ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► MInd a ketten motort mentünk szereltetni és ic belém kötött a srác, ezzel eddig semmi baj viszont amikor ő elkészült elhajtott és gyakorlatilag nekifutásból többször megpróbált elütni ami másodjára sikerült is neki. Ezután hívtam admint hogy segítsen az ügyben amire Varga válaszolt. Nem tudtam videót csinálni az esetről viszont logban teljesen egyértelmű volt a történet, lejjebb mindent beleteszek. Varga jóindulatúan nem akart szankciót osztani mert a srác egész jól meggyőzte az igazáról, gyakorlatilag szemrebbenés nélkül hazudott neki amit az admin kolléga jóhiszeműen szóról szóra el is hitt. Félre értés ne essék semmiképpen nem bírálom Varga munkáját viszont az igazságtalanságot szerintem senki nem szereti. Minden logot másolok lejjebb. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/TuVEWQj9 ◄
Megjegyzés:
► Az elején látni hogy elköszön a maga módján, ezután eltelik 10 mp kb ahogy rákészült a gázolásra viszont itt még nem sikerült neki, meg is dícsértem ic az akciót mert itt még figyeltem rá hogy visszajön-e. Ezután gyorsan nekifutott mégegyszer és akkor tört el a lábam is ahogy a logon is látszik, ezután elhajtott.. Még ezek után visszajött cukkolni hogy eltörte a lábam ez van a log alján. Amikor ezt elmondtam Vargának az aü során a srác azt hazudta hogy azért írta hogy "mivan picinyem" mert nem válaszoltam neki ic viszont a logból látszik hogy ilyenkor már eltörte a lábam és arra mondja keménykedve. Amikor ezt elmondtam az adminnak a srác egyből fel volt háborodva hogy ezeket én kitalálom mikor ott van a logban egyértelműen, illetve egyből nagyon sietős lett neki ahogy el akartam küldeni a bizonyítékot https://pastebin.com/tCDSn2fa . Itt egyből védekezőállásba állt hogy ilyen nem történt ami szintén tagadás meg hazugság, illetve az admin is azt mondta hogy ne firtassuk mert nem jutunk ezzel előrébb stb. Kérdem én egy adminügy nem visz előre ha további bizonyítékot akarok küldeni? Még egyszer elmondanám hogy ez nem az admin ellen szól, hanem az ellen aki direkt kihasználja az admin jóindulatát és a szemébe hazudik. Szerintem ez nem egy fair dolog és szeretném ha egy másik admin is ránézne a logokra, ennyi. Köszi ◄