Ortiz r. tzls. jelentései [10.28 - 11.03]

NEMES

Zöldfülű
2019. 09. 29.
158
864
27
V4 karakter
🥀 Zion Ortiz
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Zion Ortiz
Rendfokozat:
Törzszászlós
Egység főkódja és egységszáma:

Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:

Cox Őrmester
Kong Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Fransisco El Garcia
image.png

Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.11.03.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
55 § Hatóság félrevezetése (HF)
Az intézkedés részletes leírása:
Jelentem, hogy 2024.11.03.-án szolgálatom megkezdésekor a portára érkeztem, ahol állománytársaimmal vitattam meg az elmúlt szolgálatok alatt tapasztaltakat.
A portaszolgálatot ekkor Costa r. ftőrm. látta el, aki egy férfi személy portára érkezésekor ügyvéd érkezését jelezte, illetve kereste azon állománytagokat, akik részére ügyvéd fogadási jog lehetőségével éltek. Cox őrmester a magát ügyvédnek tartó személlyel való kommunikáció során az ügyvédi feladatok elvégzése előtt kérte az ügyvédi iroda nevét és az igazolványokat.
Társalgásuk során hamar felfigyeltem arra, hogy a magát ügyvédnek tartó személy nem rendelkezik az ügyvédi feladatkör ellátásához semmiféle okmánnyal, mégis állítása szerint ügyvéd.
Ekkor a férfi személlyel közöltük, hogy eljárás alá vonjuk hatóság félrevezetése végett. A férfi személy Cox őrmester körültekintésének köszönhetően az ügyvédi feladatkör ellátását megkísérelni sem tudta. Garcia úr részünkre elmondta, hogy véleménye szerint a sem Zugírászat sem pedig a hatóság félrevezetése nem valósul meg, mer ő nem ügyvéd csak az ismeretségi köre hívja annak.
Elmondása alapján ez egy ráaggatott becenév, evégett merült fel a nézeteltérés.
Garcia úrral közöltük az eljárás szükségességét és előállítottuk a portáról.

Kihallgatás során a jogairól szükséges tájékoztatást megadtuk az eljárás alá vont személy részére.
A teljes ruházat átvizsgálás során abból minden elvételre került, azok tételesen lehetőség szerint egyedi azonosítójel megjelölésével felrögzítve a letéti jegyzőkönyvön szerepelnek.
Garcia úr a meghallgatása során igyekezte magát kibeszélni, a történteket megmásítani. A portán elhangztotokat ismételgette más és más megfogalmazásban, amelyek egyértelműen valótlanok.
Személlyel közöltük a törvény által rendelt büntetési tételeket.
Eljárás végeztével a fenti személy megkezdte a kapitányság fogdáján a szabadságvesztésének letöltését.
Személyt a rendszerben ellenőriztem, amelyben találattal nem szerepelt.

Jelentésem a fentiek alapján teszem meg.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$39,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
100 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Dietil-amin (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Zion Ortiz
lablec.png