Elutasítva Ori unban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
zoldlogo.png

Neved:
< Kiss Patrick >

A ban időpontja:
< 2021.07.21 18:14:50 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 01:00:00
>

Neve, aki bannolt:
< Ori >

A ban oka:
< PPvel való átverésben való segítségnyujtás,gerinctelenség,adminügy alól lelépés,Nem való a szerverre >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném megkapni az unbant
Első vádra válaszolva,én nem tudtam hogy a akivel játszok ppt csal. Mivel csak pár orája játszottam vele a játéban. Engem megkért arra hogy egy autója hadlegyen már nálam ,nála nincs hely. Persze segítettem abban , hogy ha valamien tuningot kelett bele tenni én bele tettem , nem lérdeztem honann van . Ha tudtam volna hogy ppt csal , nem foglalkoztam volna vele .
Másik vádra válszolva, nem léptem ki az admin elől, hanem még akkoriban mobil sticket használtam. Sajnos az volt vele a nagy baj,hogy fél óránként lecsatlakozott az internetről.
Elnézést kérek Oritól , de nem azert léptem le mert ő oda jött hozzám . Nem lett volna értelme kiléptem.
Röktön vissza léptem de addigra már bannolva voltam .
Nagyon örülnék neki ha megkapnám az unbant, nagyon szeretném folytatni a játékot.
Döntésed előre is köszönöm. >

chinese spy

top suicide
2019. 01. 12.
2 094
6 880
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Martin Beaumont
Egy random ember nem ad át neked 2.3 milliót csak úgy mert nem fér el nála, mellesleg ha kifagysz és kitiltást kapsz egy ilyen indokkal, annak nem az a megoldása, hogy te majd 4 hónap után írsz egy ubt hogy az nem úgy volt ahogy mi gondoljuk, erre nincsen unban.

• Tetszik
Reactions: Paki és ZsombiiLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.