Panasztevő InGame neve:
► Ophir Natalie ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Diego D March ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az volt hogy irtam egy R8 ra hogy érdekelne de hogy régen volt és hogy milyen nem emlékszem elhozta hozzám mert nem voltam kocsi közelben. Megnéztem a kocsi külsejét beszéltünk a tuningokról. Elvittük egy próbakörre ő anyóson én sofőrbe. Véletlen nekikoccantam a falnak ezért megsérült a kocsi. Elkezdtünk alkudozni majd megláttam egy ár érték arányban sokkal jobbat és mondtam neki egy árat hogy mennyibe venném meg(jelen esetben 16.8 vol) aztán ez nem tetszett neki, rámzárta a kocsit majd mondta hogy akkor ezt a szerelést én állom. (Ekkor már ő volt a sofőrbe mert beindította ) menet közben kihívtam a rendőröket és mondtam neki hogy engedjen ki. A rendőrök el is fogadták a hívást majd nemsokára ő elvesztette az uralmát a kocsi felett és belerepültünk a vízbe, ezt a balesetet ő egy XD beírásával jónak is tekintette. Majd tett egy megjegyzést(([2024-07-01 21:14:30] [Output] : Diego D March mondja: Na mindketten jól jártunk)) Majd mondta hogy neki menni kell a városból és kilépett. Ezzel nem csak NonRp-t követett el hanem egy tök jó rp-t a rendőrökkel is tönkre tett. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/7YU1 ◄
Megjegyzés:
► Szerintem ez egy nagyón jó rp szituáció lehetett volna. Kevés ilyen adódik nekem hogy esetleg bevigyenek kihallgatni úgy hogy nem én vagyok a gyanusított. Egy tök jó és nemfeltétlen börtönnel záruló Ic szál, hosszútávú Ic konfliktus esetleg ismertség kialakítása lehetett volna ebből az egészből. De ez mind egy kilépéssel meg lett oldva számára, az xd-zésről már nem is beszélve ami NonRp. Köszönöm hogy végig olvastad és jo Reggelt/Napot/Estét neked! ◄