Neved:
< Onda Zooh >
Kitiltás időpontja:
< 2023.09.21. >
Kitiltás időtartama:
< Örökös >
Admin neve, aki kitiltott:
< Andor >
A kitiltás indoka:
< Adminsztrátorral szembeni minősíthetetlen stílus, Adminisztrátor kifigurázása, minősítése >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Helló. A banomat azért szeretném feloldatni, mivel szeretnék játszani a szerveren. A történet nem bonyolult, és nem is szeretnék ferdíteni egy szálat sem a sztorin. Andor a baráti társaságomra volt állva borzasztó módon és ahol csak tudott, szeretett volna kitolni velünk. Az egyik nap odatpzett hozzám és belémkötött, hogy álljak le a Funolással, holott Jesse telep előtt rp-ztem a Deputykkal és feltételezem azt feltételezte Fun-nak, hogy beszóltam neki, miután bebizonyítottam, hogy nincs igaza (a Deputynak) aztán elhajtott a járőrtársával így utána ordítottam. Andor az adminügy alatt provokatív stílust képviselt végig. Nem azt mondom, hogy az ő hibája. Egy szóval sem. Szimplán nagyon megdolgozott érte, hogy megírjam neki amit gondolok, főképp a folyamatos ""-kkel az adminügy közben. Ha más admin jön oda akkor egyáltalán nem történt volna ez, hiszen más nem hiszem hogy próbálna bárkit is provokálni. Azok után, amiket a PD elvétel után hallottam róla, hogy tett, így meg sem lepődök rajta, hogy ilyen stílust képviselt és ilyen szurkálódó volt. Eltelt fél év és megtapasztaltam, hogy milyen az mikor nem elérhető a szerver így garantálom, hogy viselkedni fogok és nyilván nem leszek gyökér a többi adminnal és nem fogok velük ilyen stílust képviselni. >
Utoljára szerkesztve: