Elutasítva Omar De Russo - Pogi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tojas

Barangoló
2019. 03. 15.
92
27
V4 karakter
Garett Ern
zoldlogo.png

Neved:
< Omar De Russo >

A ban időpontja:
< 2018-10-01 20:01:27 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Pogi >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos.Azért szeretném az unbant,mert már nagyon hiányzik a szerver.Hiányzik a közösség,a barátokkal való rp-zés.Még anno amikor nem voltam kitiltva minden együtt horgásztunk,kereskedtünk,kocsikáztunk,farmoztunk,beszélgettünk, rp-ztünk.Még azóta is ugyan ők ott játszanak csak nélkülem.Mindig mondogatják,hogy ott együtt mit rp-z nek,hogy miket vesznek,hogy miket fognak horgászatból,mennyi pénzért sikerült leadni a farmból a sárgarépát.És nekem kicsit rosszul esik,hogy nem játszhatok velük.Amiközben játszottak,én elgondolgodtam,a rossz tetteimen.Nagyon sajnálom akinek csalódást okoztam.Nagyon szeretnék játszani a szerveren.Tudom sokat hibáztam....Nem is kicsit.Emberek vagyunk mind hibázunk.Én is emberből vagyok,hibáztam én is sokat.Csak egy utolsó esélyt szeretnék kérni.Akkor még kisebb voltam,nem mértem fel a tetteim súlyosságát,és most vettem észre.Tudom,nagyon hülye voltam.Akkor nekem még nem számított az a kis jail(120p).De most meg számít.Nagyon sok rosszat tettem,tudom.Nagyon szeretnék játszani a szerveren.Az unban fejében bevállalok egy ts3 elbeszélgetést,adminjailt,csak tudjak a barátaimmal játszani,és érezzük jól magunkat.Köszönöm,hogy végig olvastad.Legyen szép napod! A történet amiért kitiltottak:Nos az volt,hogy a haverommal,hogy kihírdettem hogy farm eladó.Fel is hívtak a srác elkezdett ideindulni,és én hamarabb ki unrenteltem a farmot.És utána ott volt egy másik srác,aki kiakarta bérelni a farmot,a haverom elállta a helyet a kocsijával,hogy ne tudja megvenni.És el is állta,a másik srác meg admint hívott.Az admin azaz Pogi szankcionálta az ügyet,és én kaptam a bant,a haverom is megkapta,de ő jailt kapott,nem kitiltást. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.