Oliver Valdovinos Jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tojas

Barangoló
2019. 03. 15.
92
27
V4 karakter
Garett Ern
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Olivér,Oliver Valdovinos,14 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 39127 >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosokat segíteni,kisebb kérdésekre válaszolni,kis szintű játékosok segítése,adminok feladatának megkönnyebbítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy vélem,hogy van elég tapasztalatom a szerveren,a megszerzett tapasztalatomat kimutatni a szerveren,átadni a kezdő játékosoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Sokat tudok online lenni,terhelhető vagyok.Mindig igyekszem a legjobbat kihozni magamból.Segítőkész vagyok,türelmes.Ezért egy kezdő játékosnak is tudok segíteni,elmagyarázni mi hol van,mivel tudsz oda eljutni,nem tudom felidegesíteni magam,ha egy játékos többször is felteszi ugyan azt a kérdést.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-5 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam,nem vagyok rá valami büszke. :confused: https://imgur.com/a/VBxW0ew >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam. https://imgur.com/a/VBxW0ew >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív:Ha nagyon felhúznak,sokszor káromkodom,néha önfejű vagyok,türelmetlen :confused:
Pozitív: Diszkrét vagyok,szeretek embereken segíteni,tisztelettudóan viselkedek másokkal szemben. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék,sokkal több dologgal tudom segíteni a játékosokat.Jobban áttudom nekik adni az eddigi megszerzett tapasztalataimat a szerverrel kapcsolatban.Szeretném a játékosok problémáit minél hamarabb megoldani,megbeszélni.Szeretném azokat az embereket 'kiszűrni' akik egy adott rp ben a rossz cselekedetükkel mások játékélményét rontják el.Jó érzéssel tölt el,hogy egy játékosnak segíteni tudtam/megoldani egy adott problémáját. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondaném neki,hogy ez egy RP szerver,itt vannak szabályok,és azokat a szabályokat hol találja meg.Elmagyaráznám neki az RP(RolePlay) jelentését.Egy adott karaktert kell kialakítania,amiben a saját stílusán viselkedik,cselekszik.Megvan a karakterének a belső,külső tulajdonságai,céljai amit elakar érni.Majd bemutatnám neki a /me /do parancsokat a szerveren.Utána ismertetném vele a pontos használatát,működését a szerveren,példát mondanék rá.Utána elmagyaráznám neki a radar(térkép) működését.Az F11 gombbal tudja kinagyítva látni,a fontos helyek jelölését.Majd elmondanám neki hol tud iratokat csináltatni,munkát felvenni.Ha nem nagyon érti meg,akkor elküldenék neki YouTube-ról egy videót,amiben részletesen elmagyarázzák.Utána elmagyaráznám neki a HUD működését.A HUD-ot lehet szabályozni,testreszabva használni.A zöld csík jelzi azt,hogy a karaktere mennyire 'érzi jól magát'.Utána a barna csík azt jelzi,hogy a karaktere mennyire éhes,és elmondanám hol tud ételt,gyógyszert,innivalót,sok sok többi tárgyat vásárolni az életbenmaradáshoz.Utána a kék csík a szomjúságát jelzi.Van a stamina.A stamina azt jelzi,hogy a karaktered futás/ugrás után mennyire fáradt el.Ha valamit nem nagyon tud akkor a továbbiakban bemutatom neki az F1 es segítségpanelt.Elküldök neki pár segítő videót az internetről,amit a szerver tulajdonos készített.A későbbiekben csatlakozhat frakciókhoz,illegális/legális frakcióba,de ez nem kötelező,saját döntése.Ahhoz,hogy bekerüljön egy adott frakcióba,vannak annak a frakciónak szabályai,megmutatnám neki,útbaigazítanám a fórumon,mit hol talál meg.Ezek után alakítsa szerepéhez megfelelően játékát,viselkedését a szerveren. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először kérdőre vonnám,hogy miért kér vhspawn-t.Ha mondja,hogy kibuggolt az interiorból,vagy kiesett a garázsból,akkor kép/videóval bizonyítsa be.Ha pedig csak azért kér vhspawnt,hogy közelebb legyen a járművéhez,vagy ne kelljen olyan sokat sétálnia,futnia az pedig IC ügy,és nem tudok neki segíteni,hívjon taxit. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia!Ha nem pp s fegyver,akkor ez IC ügy,ha pp-s fegyver,akkor kép/videó/log-al betudod bizonyítani akkor menj el egy adminhoz,vagy fórumon tudsz panaszkönyvet nyitni az adott játékosra. >>

Utoljára szerkesztve:

Bajusz

Újonc
2020. 10. 22.
1
0
V4 karakter
Kamar West
Nagyon Jó kis lap lett! Szerintem egész jól meg lett fogalmazva. Mióta Mta-zok rengetegszer segített nekem és személyes ismeretség által le tudom pecsételni hogy tényleg van benne jó szándék és segítőkészség. Én egy esélyt adnék neki. Mindenféleképpen támogatom a lapot.

Nicholas.

Barangoló
2019. 01. 13.
86
129
V4 karakter
Nicholas Hooren
LV karakter
Nicholas Hooren
Ismerlek személyesen, jófej srác vagy, néha kicsit túlkapod a vizet,de összességében jó gyerek vagy. Egy esélyt én adnék neked mindenképpen.
TÁMOGATOM!

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.