- 2019. 04. 17.
- 130
- 62
- V4 karakter
- -:(-
- LV karakter
- Oliver Laurence
- V2 karakter
- Oliver R Lavery
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Szilárd. ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 17 ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 1205 perc jelenleg,V3-on játszottam nagyon sokat,ott 90225 időjátékkal rendelkezem. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/ypf2Aq6 ~
[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/ypf2Aq6 ~
[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni,mert mindig is élveztem V3-on a rendvédelmi frakcióknál lévő tagságom közben eltöltött időt a sok ismeretlen emberekből kitett frakció tagjait megismerni és a sok eltöltött idő velük,megadta nekem azt az élményt amit igazán szerettem és az ilyen élményekkel teli időt keresem. ~
[#7] Miért téged válasszunk?
~ Elérhető vagyok mindig,megpróbálom a tőlem telhető jobbat megcsinálni,könnyen alkalmazkodom,szeretek csapatban dolgozni. ~
[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~V2:Nem nem voltam még rendvédelmi frakcióban,V3:Rendőrség:2-3 hónap,Katonaság:1 hónap körülbelül,BVI:1 hónap,OMSZ:1 hónap, ~
[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~Hétköznap amíg online oktatásban veszek részt körülbelül 8-9-10 óra,hétvégén ennél kicsit több,Ha mégis visszajön az bejárásom akkor 4-6 óra lenne az idő amit eltudnék tölteni a szerveren. ~
[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~Szilárd vagyok 17 éves Nagyon sokat rpztem már lassan 1 éve jelen vagyok a SeeMta körében,Barátságos vagyok,alkalmazkodok az új emberekhez,amíg nekem is megadják a tiszteletet kölcsönösen is visszaadom,V3-on sok időt eltöltöttem frakciókban és a szerveren szintúgy,nagyjából a V3 szerverre fektettem a legtöbb időmet mert több ismerősöm is ott játszott és nagyon de nagyon gyorsan eltelt sok idő,aztán bepróbálkoztam a V2-ön is. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Oliver Noah. ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos kórház,1989.08.30 ~
[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/uLIQSMj ~
[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~Cégek ellenőrzése illetve az alap befizetés behajtása (elkérése)Los Santosból áthaladó gépjárművek átvizsgálása a határnál,illegális tárgyak elkobzása illetve a bűntettet személy elfogása azesetben ha a célszemély áthaladt egy ellenörzőponton,pénzmosás illetve terrorcselekmények elkerülése érdekében cselekednek,bűncselekmények megelőzése pl:rablás,drogkereskedelem,fegyveres emberrablás,emberrablás közben biztosítani a területet ahol folyik a bűncselekmény hogy az erősítés/támadást tudják jelezni illetve visszafolytani azt. ~
[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~Adóigazgatás,Vámigazgatás,bűnüldözés és nyomozás, ~
[#6] Előző munkahelyei?
~ Rendőr(Törzsőrmester),Országos Mentőszolgálat mentőszakápoló,Katonaság Törzsőrmester (KMZ)Büntetésvégrehajtás,Ezek munkahelyek tapasztalatai külföldön voltak. ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem,vagyok büntetett előéletű ~
[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Járőrszolgálat teljesítése során:Hangjelzés illetve villogó használata során felszólítanám a célszemélyt hogy az autóval/motorral a út jobb szélére húzódjon le majd állítsa le a motort és maradjon a gépjárműben,megközelíteném a személyt,bemutatkozás és köszönés után iratait elkérném(személyigazolvány,jogosítvány,forgalmi) és a nevét is megkérdezném ha ezek eggyeznek akkor megkérem a sofőrt hogy szálljon ki majd nyissa fel a csomagtartót,a csomagtér átkutatás után megvannak a kötelező tárgyak ami:Elsősegélydoboz,láthatósági mellény illetve az elakadásjelző háromszög, a csomagtérben megtalálhatóak,akkor visszatulajdonítom az iratait,miközben az igazoltatás folyik ha esetleg illegális tárgyak találhatóak a személynél akkor megbilincselném,kapitányságra szállítanám majd kihallgatnám.ha viszont semmi illegális tárgy,illetve szabályszegést nem követett el akkor elengednénk a helyszínen ~
[#9] Miért pont önt válasszuk?
~Könnyen alkalmazkodok az állományban tartozkodó személlyekhez,csapatban szeretek dolgozni,a tudásom szerint csinálnám a karrierremet miközben több s több dolgot elsajátíttanék. ~
[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a célszemély harmadik felszólításra sem tesz eleget az utasításaimnak,illetve ha társam/saját életem forog kockán.~
[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~Teljes nevem:Oliver Noah,Születési hely idő:Los Santos kórház 1989.08.30 Édesanyám neve:Alexa Noah,Édesapám:elhunyt,Magamról:Családommal éltem 18 éves koromig,Los Santosban,illetve itt végeztem el az általános iskolát,Édesapám elhunyt amikor betöltöttem a 19 életévemet egy autóbalesetben,a nagy trauma ellenére sikeresen összeszedtük magunkat anyámmal és folytattuk az életünket,1 évre kiköltöztem külföldre ahol Rendészeti szakágot tanultam,és folytattam a munkámat,célkitüzésem:Szülővárosomban folytattni ugyanazt a szakmát amit külföldön kitanultam,civilek megvédése.Nyelvismeret:Angol Felsőfok,Német Középfok,Magyar:Anyanyelv,Tanulmányok:Los Santos Általános iskola,Las Venturas:Szakgimmnázium,rendészeti iskola.Képzettség:Rendészeti Főiskola,Előző munkahelyek:Metropolitan Police Department, U.S ARMY,American Service Ambulance Inc.~
Utoljára szerkesztve: