- 2020. 10. 27.
- 45
- 287
- V4 karakter
- Oliver Nicholson
- LV karakter
- ☒
- V2 karakter
- ☒
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Márk a keresztnevem,játékban Oliver Nicholsonak hívnak és 17 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 221535 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<<Véleményem szerint az SGH feladata játékosnak való segitségnyújtás ezzel könyitve az adminisztrátorok feladatát.Ez mellet kezdő játékosok betanítása,felvilágositása.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni, mivel a célom a játékosbázis segitése, érzem magamban a kellő potenciált hogy ezt a feladatkört betöltsem. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért válasszatok engem mivel,aktív tudok lenni a szerveren, és teljes koncentrációt,odafigyelést tudok garantálni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Napi 5-6 órát tudok fordítani az adminsegédre.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam,de tisztázásra került. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen sajnos voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságom,hogy humoros vagyok,szeretek közösségben lenni,tudok alkalmazkodni.
Negatív tulajdonságom,hogy beszédes vagyok,kicsit túlgondolom a dolgokat és nehezen lépek tovább egyes szituációkon. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen,szeretnék adminisztrátor lenni a késöbbiek folyamán.SGH feladatkörbe bele kóstolnék kicsit az adminok életébe ezzel együtt fejlődnék is. Mindenképpen szeretném kipróbálni magamat,mivel már elég sok időt töltöttem a szerveren és céljaim között szerepel,hogy admin legyek.Megtapasztaltam környezetemben az adminisztrátori feladat kihívásait és ez motivál még jobban,hogy kipróbáljam magam ebbe a szerepkörbe.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia,ez egy RolePlay szerver ami a való életre épül.Szerverre regisztrálva egy új virtuális életet kezdhetsz el.Szerver rendelkezik egy szabálykönyvvel amit be kell tartani,ha nem tartod be akkor szankcióba részesülhetsz. Az alap szabályokat most elmondom ez mellet F1 billenytyűt megnyomva egy segitséget nyújtó panel jön elő,amin minden fontosabb tudni valót megtalálsz. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Megirnám neki,hogy ebben én sajnos nem tudok segiteni,keressen fel egy adminisztrátort.Mindeközben helperchaten továbbítanám kérését.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia,ha a fegyver skines akkor bizonyítékokkal keress fel egy adminisztrátort.
(Ha nincs fent admin a szerveren,akkor): Szia,ha a fegyver skines,akkor megfelelő bizonyítékok birtokában nyiss panaszkönyvet a fórumon.>>