Oliver D Slowe Admin Seged Jelentkezese

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
198
123
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<<Arnold a nevem és 17 éves vagyok >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 135245 perc >>

Mi az SGH feladata?
<< Segiteni a kezdő Játékosoknak illetve kisebb kérdésekel az SGH-k hoz fordulni evvel is konyitve az adminok munkáját >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< azért szeretnék mivel sokat tudok segiteni az embereknek sokszor voltam IDG es megvoltak elégedve(de amugy nem akarok SGH lenni ha megválasztanak akkor meg leszek választva es akkor lesz egy uj gondom >>

Miért pont téged válasszunk?
<< ehez fontosabb hozafuzni valom nincs, ha én leszek akit választotak akkor az puszta szerencse es boldogság >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< amint fent vagyok a szerveren az őszeset kb 2-3 óra ez változhat >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< nem voltam https://imgur.com/t6YvK2R >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< voltam 5-szor https://imgur.com/t6YvK2R >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< negatív: idegestippus,túl kedves, hamarkodotan beszélek,lusta
pozitiv: kedves, szorgalmas,odaado >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< nem szeretnek ha kene választani akkor adig amig tudok adig SGH lennék >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< uj mind a valo életbe kell dolgozal tudsz drogozni tudsz inni es kell penzt gyujtsel amikor mar elertel egy adot szintet akkor tudsz menni nagyobb munka helyekre vagyis frakcioba es meg tobb jobb rpket tudsz szertenni es hogy az rp reszet elmagyarazni azt pedig kell valaki legyel a szerveren mind az életbe.>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< /vá (id) szia,en mivel SGH vagyok ezert nem tudok fixet adni de megfelelo bizonyitékok hiányába ne is kérj admintol >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Én nem tudom segiteni szolj adminak es segit neked es megjegzyes amikor kilepsz akkor ne garázsba lepj ki >>

Utoljára szerkesztve:

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.