Oliver Cyrus - Travis Cade,Jack Milborrow [Petya]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KillNova

Barangoló
2020. 04. 30.
134
182
23
Pécs
V4 karakter
Oliver Cyrus
LV karakter
Simon Del Perro
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Oliver Cyrus

Panaszra tett személy InGame neve:
Travis Cade,Jack Milborrow

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp,DM.

11:08 perckor történt egy incidens miszerint Zacisnál véretlen nekem jöttek, majd kiszálltunk megbeszéltük a dolgokat majd mentünk is volna tovább, majd egy úr jött mellénk és érdeklődött nem e érdekel minket antik, ameddig elbeszéltük hárman az időt, Jack Milborrow egy soros RP-vel elvitte az autót, majd gyorsan beszálltunk az autóba,és követni kezdtük, amint elvesztettük GPS segítségével megkerestük az autót, majd amikor is én átlógva belementem egy autóba, amibe a anyóson ülő ember volt ott aki elvitte az autót, alaposabb szó váltások után, megkértem őket hogy ne menjenek tovább, rendőrt fogok hívni Travis Cade hátrébb sétált majd elővette fegyverét, ezzel fejbe lőve engem illetve Dante S Grotti is megölték, kicsit irreálisnak tartom azt hogy ezért fejbe lőjön egy civilt illetve egy rendvédelmi szerv tagját, több horgászó mellett, és számtalan civil mellett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldöm, MDC információk végett.

Megjegyzés:
Dante S Grotti is hozzá szólhat mivel ő volt mellettem az autóban és őt is lelőtték

ricsi12311

Újonc
2023. 06. 15.
20
71
V4 karakter
Laso Vazo
LV karakter
Travis Cade
Szia Travis Cade vagyok! első sorban már járt kint admin ez ügyben, Rapid volt, vele megbeszéltük ezt. Illetve a PK-dra vissza térve, nem egysoros rp történt, csak nem tartózkodott olyan távolságban hogy ti lássátok az RP-t ez utólag kiderült. Nem a semmiért lettetek megölve, te elővetted a fegyvered Jackra, én illegálban utazom IC így is volt nálam fegyver, nyílván nem fogom megvárni az erősítést hogy elkapjanak minket, ezért lettél lelőve, Dante meg alapjáraton PG-zett mikor ráfogtam a fegyvert össze vissza futkározott, meglett ölve, de az sem DM mivel ő lejegyezte a rendszámunkat, nem /me /do-ban hanem IC lediktálta, ez mellett végig nézte hogy megöltem egy NNI-S tagot aki vele volt. Szóval te azért kaptad a fejest amiért Jack-ra fegyvert rántottál és elővetted a jelvényed, Dante meg rosszkor volt rossz helyen és rosszul cselekedett, RAPID elengedte az ügyet amikor ott volt, Dante hívta, megbeszéltük vissza rakta halálba és az élet ment tovább!

• Tetszik
Reactions: Levike002011

Levike002011

Újonc
2022. 10. 03.
3
0
V4 karakter
Jack_Milborrow
LV karakter
Jack_Micheal
Sziasztok logot be küldöm , a többi ügyet már el bírálták .
[2023-11-21 11:03:33] [Output] : *Gondolkozik hogy el lopja az autót ((Jack Milborrow))
[2023-11-21 11:03:53] [Output] : *** Jack Milborrow megindul az autó felé
[2023-11-21 11:04:16] [Output] : Travis Cade mondja: Ilyen 590 ezerbe gondolkodtam az 66%.
[2023-11-21 11:04:38] [Output] : *** Jack Milborrow körberekint
[2023-11-21 11:04:52] [Output] : *Látja hogy el van foglalva a tulaja ((Jack Milborrow))
[2023-11-21 11:05:06] [Output] : Travis Cade mondja: Figyelj.
[2023-11-21 11:05:11] [Output] : [SeeMTA - Kick]: Laura S Johnson ki lett rúgva a szerverről Rapid által.
[2023-11-21 11:05:11] [Output] : [SeeMTA - Kick]: Indok: AFK
[2023-11-21 11:05:14] [Output] : *** Jack Milborrow kinyitja az ajtót övnékül rá lép a gázra
[2023-11-21 11:05:19] [Output] : [SeeMTA - Információ]: Kiengedted a kéziféket.

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
521
909
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Csáó, igen kint voltam az ügynél viszont csak Dante_S_Grotti megölése miatt amiről kaptam egy klippet és meg is beszéltük mivel mindkettő félről voltak hibák abban a szituációban. Oliver_Cyrus részéről nem tudok nyilatkozni, ő nem hívott adminisztrátort illetve nem volt bárminemű rész a klippben amit kaptam az ő megöléséről.

KillNova

Barangoló
2020. 04. 30.
134
182
23
Pécs
V4 karakter
Oliver Cyrus
LV karakter
Simon Del Perro
Én annyit válaszolnék hogy sajnálatos módon nekem nincs visszamentésem mivel nemrég tettem újra a gépet és nem intéztem el, de röviden annyit válaszolnék hogy attol hogy illegális téren jársz, nemtudom hogy tudtad ki következtetni azt hogy akkor téged is at fognak nézni vagy at néznek e egyatalan, ilyen esetben aki a vétkes az került volna bilincsbe és el beszélgetésre te tudtál volna máshogy reagálni hogy te csak elhozad mert fuvart kert stb stb, de te ezek helyett inkább úgy gondoltad hogy több szemtanú előtt életedet nem féltve megölsz, a másik pedig az hogy ahogyan értesültem ehhez semennyire nem volt elég indokod hogy engem megölj ahhoz egy komolyabb előélet kellene, a másik pedig az hogy hogy nem volt látható a fegyvered így nem néztek volna at, annyi lett volna jön egy egység beviszik és mindenki szabad utat kap

• Fájdalmas
Reactions: paul.

ricsi12311

Újonc
2023. 06. 15.
20
71
V4 karakter
Laso Vazo
LV karakter
Travis Cade
Én sem mentettem vissza a klippet így sajnos erről az ügyről kapcsolatban, csak annyi van amit itt elmondunk.

ricsi12311

Újonc
2023. 06. 15.
20
71
V4 karakter
Laso Vazo
LV karakter
Travis Cade
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. #Radi
Én annyit válaszolnék hogy sajnálatos módon nekem nincs visszamentésem mivel nemrég tettem újra a gépet és nem intéztem el, de röviden annyit válaszolnék hogy attol hogy illegális téren jársz, nemtudom hogy tudtad ki következtetni azt hogy akkor téged is at fognak nézni vagy at néznek e egyatalan, ilyen esetben aki a vétkes az került volna bilincsbe és el beszélgetésre te tudtál volna máshogy reagálni hogy te csak elhozad mert fuvart kert stb stb, de te ezek helyett inkább úgy gondoltad hogy több szemtanú előtt életedet nem féltve megölsz, a másik pedig az hogy ahogyan értesültem ehhez semennyire nem volt elég indokod hogy engem megölj ahhoz egy komolyabb előélet kellene, a másik pedig az hogy hogy nem volt látható a fegyvered így nem néztek volna at, annyi lett volna jön egy egység beviszik és mindenki szabad utat kap
Válaszom erre a mondataidra hogy "több szemtanú" elött, azért ez nem állja helyét abban a percben 4-en voltunk ott, te és Dante én és Jack, Jack alapjáraton IC ismerősöm nem feleslegesen volt az én autómban és próbáltunk meglépni, ezzel kibújva a következmények alól. Ebben a helyzetben, mi most menekülők voltunk, ti meg üldözők, szerencsétlenségünk miatt pont belétek ütköztünk, itt tört el a lábam, innentől esélytelen volt hogy menekülni tovább tudjunk, és utána történt a fegyver elővételed és a jelvényed felkerülése, patt helyzetedre én pont mögötted voltam, likvidáltalak, és igazából ennyi történt. Mellesleg ha már fegyvert is rántottál jelvénnyel, miből gondoljam hogy nem lesz kutatás? eléggé fenyegető volt már az is hogy fegyvert vettél elő és Jackra tartottad, innentől szerintem az ügy magáért beszél. Az hogy nem lőhettelek volna le? hát fegyvert fogtál a barátomra, nyilván IC előéletem nem azt fogja elárulni, hogy én hagyom azt.

Utoljára szerkesztve:

KillNova

Barangoló
2020. 04. 30.
134
182
23
Pécs
V4 karakter
Oliver Cyrus
LV karakter
Simon Del Perro
Törött kézzel nehézkesen tudtam volna tartani ami azt illeti, de minden esetre várom a bíráló admint nincs több hozzáfűzni valóm a panaszhoz en úgy érzem elegendő dolgot mondtam el.

Petya.

🇹🇷
2019. 02. 10.
204
1 647
Nyíregyháza
V4 karakter
Kenan Ercel
Átolvastam a logot, kaptam egy videót is. Egy ilyen szituációban nem hinném hogy csak az egyik fél lenne átmotozva, tehát @KillNova te felraktad a jelvényedet, ezzel tudattad hogy rendvédelmis vagy, ergo Jack karaktere veszélybe került, Travis reagált erre. Nem gondolom ezt a szituációt DM-nek, nyílván egy autólopásnál nem csekket fog adni a rendőrség a játékosnak, így ezzel a cselekedettel Jack karaktere megmenekült. Dante részét Rapid bírálta, a panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.