Elutasítva Oliver Burris UB kérelem Jayden felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Devinke

Újonc
2022. 01. 12.
16
9
V4 karakter
Devin Delong
zoldlogo.png

Neved:
< Oliver Burris >

A ban időpontja:
< 2022/01/21 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jayden >

A ban oka:
< 3 farmmal való átverlés >

Amiért szeretnéd az unbant:

<

Úgy gondolom emberünknek feketén fehéren leírtam hogy nem tudok belépni, neki erre az volt a válasza hogy ő már biztos nem megy fel mert fekszik . Neki maximum 15 perc lett volna az egész én meg most itt üllök bannon mikor abban a helyzetben konkrétan tehetetlen voltam , mert a szerverre nem bírta, fellépni.És a PK-nál az volt írva hogy beszéljünk meg egy kár térítést, nagy megbeszélés volt hogy emberünk leírta hogy neki kell 600 ezer és ha nem fizetem meg 1 hét alatt ki leszek bannolva. Én nem gondolom reálisnak hogy 1 hét alatt 90 ezerből csináljak 600 ezret ( szinte kezdő játékosként), de persze ez csak nézőpont kérdése . De még az se mondhatja senki hogy én nem szóltam neki hogy nem megyek fel , mert már említettem is oda van írva feketén fehéren ( tudok képet küldeni ) Mikor az elején megkérdezte emberünk hogy bírni fogom-e én azt feleltem "Bírni fogom, ha nem akkor majd úgy is szólok." és szóltam is amikor nem tudtam felmenni . Illetve az eset már régebben történt és szeretnék játszani a szerveren
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.