Elutasítva Oliver A Sanchez - UB kérelem [@tobi] felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

olivergy1

Újonc
2020. 12. 19.
27
7
LV karakter
Oliver A Sanchez
zoldlogo.png

Neved:
< Oliver A Sanchez >

A ban időpontja:
< 2021/05/23 21:01:31 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Tobi >

A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hello! Tudom, megígértem hogy nem irok több ub kérelmet de egyszerűen nem tudom elfogadni hogy ennyire hülye voltam és kaptam egy 8 éves bant. De én nem tudom és akarom feladni az UB kérelmeket és nem is akarom! Az a helyzet, hogy tényleg nagyon hiányzik a szerver. Képeket néztem vissza, videókat nézek, eventeket, de mindig azt kérdezem magamtól hogy miért? Bár remélem hogy VAN értelerme ezeket az UB kérelmeket megírni, és hogy ti is mint adminok adtok egy második esélyt. Ha esetleg van is értelme az ub kérelmeimnek akkor remélem hogy majd egyszer megkapom azt az esélyt amire mindig vágytam a bannom óta. Ha unbannoltok ÍGEREM hogy SOHA nem fogok nonrpz-ni és betartom a szabályokat és, hogy őszinte legyek veletek én bízok bennetek/benned @Tobi mert tudom hogy nem lesz még egy ilyen szerver és közösség és közösség tábora mint más szervernek! Kérlek, gondolt át újra! Ás azt is megértem amiért azt mondod mindig hogy "nincs ub mivel nincs elegendő pénzed melynek fejében megkaphatnád a feloldást" megértettem amit mondtál és nem is tiltakozom ellene hogy hülyeség a ban, de úgy érzem énis kaphatok egy 2. esélyt, még ha hülyeségnek tűnik is! Nekem már az is elég ha át gondolod! Köszi ha elolvastad, és jóéjjszakát! >

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
Az eddigi kérelmeidben le volt írva, hogy miért nem kapod meg az unbant. Ezt nem én találtam ki.
Az előző kérelmedben és még talán másik 3-ban is leírtam.
Továbbra sem adhatom meg az UB-t, sajnálom. Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.