Neved:
< Oliver A Sanchez >
A ban időpontja:
< 2021/05/23 21:01:31 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Tobi >
A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Hello! 1 éve kaptam a bant, és már nagyon megbántam amit tettem, nagyon megbízhatatlan voltam akkor hisz akkor még az akkori legjobb haverommal játszottunk és történt köztünk egy viszály, és akkor nagyon olyan hangulatban voltam hogy egy poron is felhúztam magam, csak a pénzt akartam szerezni nem tudtam rpz-ni. És nem voltam őszínte veled tobi! Tisztában voltam vele hogy nem lesz pénzem fenntartani, abban bíztam hogy sikerül magamat kihúzni a -ból és nem érdekelt az hogy közben átverem az illetőt! Nagyon sajnálom a srácot akit átvertem, a bannom után jó oár hónappal jöttem rá arra hogy mit is rontottam el. Sajnos miután átvertem az illetőt akkor sem dolgoztam, sőt! Nem is játszottam a játékkal egyentalán. Én nagyon szeretnék már a szerveren játszani és nagyon rossz látni hogy kezdőként ilyet végbe vittem. De annyira nem emlékszem rá, de arra igen hogy volt nekem sok pénzem, de amikor szerver leállás vagy nem igen tudom már mi volt akkor elvesztettem mindenem és a haverom is csak jóval később szólt hogy vissza lehetett szerezni a pénzt, kocsit stb. Ha ezt előbb tudtam volna meg, akkor nem folyamodtam volna ezekhez! Ez az én hibám! De én abban hiszek, hogy ha most adtok egy esélyt, akkor nagyon élni fogok vele! És élvezni fogom, bármi lesz! És nagyon figyelni fogok arra is hogyha szerver leállás lesz akkor minél előbb visszaszerezzem a vagyonaimat! Ennyit akartam csak! További szép napot! >