- 2022. 11. 09.
- 1
- 0
- LV karakter
- Oliver A Sanchez
Neved:
< Oliver A Sanchez >
A ban időpontja:
< 2022-06-26 00:18:46 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Tobi és Bakusz >
A ban oka:
< Kaszinó DM, súlyos NonRP @Bakusz + Farmmal való átverés [PK, $40.000] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Tobi/Bakusz/Aki elolvassa, igazából nem akarom leírni a full storyt, de a lényeg annyi hogy kaptam egy bant azért, mert elfelejtettem meghosszabítani a farmmom mert nem volt időm játszani. A mostani pedig viszont teljesen a hülyeségemből adódik sajnos... Az első bannál nagyon örültem mikor Tobi mondta hogy kapok 1 esélyt arra, hogy egy hét alatt szerezzek $400.000. Neki is álltam, de valahol úgy azért bennem volt az is, hogy folytassam ott ahol abbahagytam. Hát igen élveztem is egy darabig, de azért szomorított a tudat hogyha nem csinálom azt amit mondtak azért hogy visszamehessek, elkezdtem szintén "bescammelni" embereket. (Szerencsére egyik se jött össze mert mind a 2 játékos csak fenyegetett hogy szól adminnak). Dolgoztam dolgaztam, csak hogy mivel tanulni is kell meg hasonló dolgok ezért elhanyagoltam a játékot elég rendesen. Kb $200.000-nél rám tp-zett tobi és emlékeztetett hogy sietni kéne. Na, és mivel volt egy ilyen szokásom (de szerencsére már azt is elhagytam), hogy én vagyok a jani gyerek nekem ne mondja meg senki mit csinálok és ezért én abbahagytam a munkát. Elmendtem az autokereskedésbe és elkezdtem jó alaposan NonRP-zni és mindent megtenni azért hogy rossz legyen másoknak. (Erről videó is van de nem közösség médián hanem simplán nekem egyedül) Szerencse hogy gyorsan lekapcsoltak és mikor megkaptam a bant rájöttem 1-2 nap után hogy mekkora gyökérség volt ez hogy elvárom azt hogy adjanak egy esélyt és mikor megkapom visszaélek vele. És hogy miért szeretnék UnBant? Igazából azért, mert tudom azt, mit rontottam el, mellékesen egy időbe phszihológushoz is jártam (otthoni gondok stb, valószinüleg ez hozhatta ki belőlem ezt a nárcisztikus viselkedést is) és azóta full megváltoztam. Ha meg is kapom az Unbant, akkor majd egy Character Resetet fogok kérni hogy tiszta lappal indulhassak. Köszönöm hogy végig olvastad legyen szép napod! >