- 2021. 06. 20.
- 213
- 140
- V4 karakter
- Christopher Shepard
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Olii, Anna Lorenzen 16 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 44049 >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdéseire választ/segítséget adni. Bármilyen szerverrel kapcsolatos dologra vállaszt adni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék S.G.H. lenni, mivel elég rég óta szeretném kipróbálni magam ebben a szerepben a szerveren. A játékosok segítség >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Véleményem szerint azért, mivel aktivitásommal elégé sokat tudok a csoportnak segíteni, a szerveren eltöltött idő alatt sikerült megismerni a szervert, és annak szabályzatát amit feltudok használni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 órát tudok fordítani hétköznap hétvégén 6-7 órát tudok fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Kép >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Kép >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Kedves, oda figyelő, megbízható. Negatívum: kicsit lusta, néha feledékeny, hamar feltudnak idegesíteni ha rossz a kedvem. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, azért szeretnék jelentkezni S.G.H..nak. Ezért szeretnék a későbbi időben elmenni adminisztrátornak elmenni. Amiért szeretnék adminisztrátor lenni, az pedig, hogy érdekel az Adminisztrátorok feladattkörre, idővel szeretném magam kipróbálni magam, mint szerver adminisztrátor. A szerveren voltam többször is idegilenes adminsegéd ami segített belevonzani az S.G.H. feladat köreibe. A játékosoknak segítő kéz nyújtása mindig is érdekelt. A játékosoknak nagyon szeretek segíteni akár milyen kisebb/nagyobb dolog. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elküldöm neki a szerver szabályzatot, Thommas csatornáját felajánlom neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< A játékosnak azt válaszolom, hogy keressen fel egy Adminisztrátort, mivel ezzel kapcsolatban nem tudom segíteni neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Szia a szerverszabályzatot nem tiltja, teljesen Ic ügy az egész. >>
Utoljára szerkesztve: