Olajcsere

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
a szerveren 500 km/olajcsere van beállítva a scriptnek.Nos szerintem ez röhelyesen kevés. Én utánfutózok, két hár térést kerülök és már egy 100 150 km lazán elmegy.Ha egész nap vállalkozok egy napot ki se bírn az olajcsere.Jó lenne kicsit reálisabb értéket megadni neki.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Ömm első lapom amit nyitok.OKés akkor elfogadom a naponta járó olajcserét.Mit is tudok én a realitásról :D

• Vicces
Reactions: Ernő

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Az hogy vannak ennél nagyobb problémák az azt jeletni hogy más ötlet nem is jöhet szóba? Köszönöm az útba igazítást.

leviiiii

fumo friday
2020. 05. 24.
847
4 168
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
nakata hanae
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Az hogy vannak ennél nagyobb problémák az azt jeletni hogy más ötlet nem is jöhet szóba? Köszönöm az útba igazítást.
Akkor elmondom másként a dolgot.
Ha reálisan nézzük a dolgot, akkor egy ilyen jármű több hónapig megvan olaj csere nélkül.
Most ezt a szerveren kettő dolog miatt nem lesz változtatva a reálisabb értékre:
1. A szerelők is pénzből élnek, és az olajcsere az egyik bevétel forrásuk. Ha sokáig nem kéne olajat cserélni, akkor az egyik bevétel forrásuk vesződne el nekik.
2. Ez egy játék még mindig. A szerveren annyi ütközés és baleset van, hogy az már nyílvánvalóan nem reális. Az olaj cserét meg teljesen reálisra csinálni, úgy hogy az ütközés gyakoriság/ játkosra mérve egyáltalán nem reális, teljesen nem illene és fölösleges szerintem

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Nem mondtam hogy legyen 10.000 kilóméterre. De egy másfél két ezer szerintem lazán elmenne, és akkor az eltartana egy hétig.

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Fölöslegesnek tartom. Az meg egyéni probléma, hogy te “egész nap vállalkozol” és ez miatt kell olajcserére járnod.
Mellesleg nem látom, hogy LV-n játszanál, akkor végül is nem mindegy neked?
Eszembe nem jutott volna ez a “nagy probléma”, pedig nem most kezdtem.

Soares

Barangoló
Támogató
2019. 12. 27.
124
111
V2 karakter
Allen Smith
Tökéletes az a rendszer ami most van. Nem támogatom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.