Okan Vural jelentkezése az SGH csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Joz

Újonc
Támogató
2020. 07. 04.
11
16
21
V4 karakter
nat_sloan
LV karakter
ariyan_lane
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Józsefnek hívnak, 19 éves leszek 16.-án. Becenevem nincsen, általában mindenki máshogy szólít. IG Nevem: Okan_Vural. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 46800 percem van jelenleg, de ez napi szinten gyarapszik, LVL 30-as szinten járok. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az See Game Helpdesk feladata az adminok, illetve játékosok maximális segítsége. Kisebb kérdések megválaszolásával kielégíteni a játékosokat, ezzel az adminok munkáját elősegítve. Kezdő játékosok részéről az alapvető információk, RP szabályzatok, fogalmak elmagyarázása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< 2020 nyarán regisztráltam, azóta próbáltam jelentkezni, de valahogy soha nem jött ki a lépés. Valahol az UCP-met nem találtam jónak, ahhoz hogy legyen elég bátorságom jelentkezni, hol családi gondok. Kérdést megválaszolva, érzek magamban kellő ambíciót a feladatkör betöltéséhez, szeretném teljeskörűen erősíteni az adminok/adminsegédek csapatát. Volt már alkalmam ideiglenes adminsegéd szerepet betölteni, tetszett ahogy segíthettem másokon, akkor határozódtam el, szeretném többet ellátni ezt a feladatot. Persze későbbi időkben adminisztrátori szerepet is szívesen töltenék be. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Elég határozott vagyok, szerintem kellő tapasztalatom van a feladat elvégzéséhez. Igaszságosnak, türelmesnek, és segítőkésznek érzem magam. Mindenkivel szemben odafigyelő, kedves próbálok lenni, szerintem elég értelemmel bírok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Munkámból kifolyólag napi 3-4 óra biztosan, ez hétvégente akár a duplája is lehet. Körülbelül 1000-1500 percet biztosan tudok hetente a szerverre, és ha esély van rá, a feladatom betöltésére fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam bannolva, nem is tervezem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egy párszor igen, de azok már régiek, és az ucp-n nem látszanak. Egy Jailem van, az is Frakció Jump miatt. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: 1. Elég zárkózott ember vagyok, nehéz új emberekkel ismerkednem. Nehezen találom meg a közös hangot. 2. Néha túl makacs, önfejű vagyok. 3. Egy részben pozitív is, túl határozott embernek tartom magam.
Pozitív: 1. Bírkatürelmem van, sok mindent eltűrök. 2. Megbízható, terhelhető embernek tartom magam. 3. Maximalista ember vagyok, így tehát a délutánom nagyrészét a játékra tudnám fordítani. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ez természetesen az időmtől függ. Mindenképpen szeretném megpróbáltatni magamat ezen feladatban is, mindenképp egy kihívásként tartom, amit szeretnék elérni. Sok admin ismerősöm volt leginkább a szerveren, hallottam pro/kontra érveket, de több jót, mint rosszat. Szeretném ha a feladatköröm tovább terjedne, és sokkal több mindenben tudnék segíteni a játékosoknak. Összességébén szívesen tölteném be kellő tapasztalat szerzés után az adminisztrátori jogkört. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Pár képpel, videóval hívnám fel a figyelmét alapvető dolgokra, próbálnám bemutatni a szerver felépítését. Szerver szabályzatot fórum leírás alapján adnám tudtára. Ha valamiben elakadna, nem értené, Teamspeak, Discord szerveren, szóban magyaráznám el neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmagyaráznám neki hogy nekem erre nincsen jogom, nem tudom kielégíteni kérését, és átirányítanám egy adminisztrátorhoz. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! A fegyver figyelmeztetés PP-s, skines itemeknél mérvadó csak. Ha azzal vertek át, kérlek keress fel egy admint ezügyben, PM formájában, avagy Teamspeak szerveren, képpel, loggal alátámasztva az átverést. Online admin hiányában élj a fórumos panaszkönyv tétellel, itt. https://forum.see-game.com/index.php?forums/játékosra-való-panasztétel.28/ >>

• Imádom
Reactions: Adamski

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Dühítő
Reactions: Joz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.