Elutasítva OGSTEWE teamspeak unbann kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

OGStewe

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
302
22
Aszalo
V4 karakter
Teion Moss.
LV karakter
rakeem_cobb
teamspeak3.png

UnBan kérelem
InGame/TeamSpeak neved:

~ Nemtudom mi volt,nem irja. ~

A ban időpontja:
~ körülbelül fél éve ezt sem irja. ~

A ban időtartama:
~ Örök. ~

Moderátor neve, aki bannolt:
~ Valdesz. ~

A ban oka:
~ <22:56:45> You are banned permanently. Reason: "Moderátor anyázása, nem vagy idevaló. Valdesz" ~

Amiért szeretnéd az unbant:
~ Megbántam az egészet,mivel eddig nem voltam nem is tudtam tsezni,most mivel aktivabb vagyok kellene a teamspeak a frakciómhoz és az adminügyekhez is,ezeket nagyon megbántam,több ilyen nem lesz. ~

Megjegyzés:
~ Nincs. ~

Tranes

baby, mafia wie montana
2019. 01. 09.
1 715
15 157
Wien
V4 karakter
Tommy Delgado
LV karakter
Terrence Soto
Ezt a bant alapból beno osztotta, és mivel ő ujra modi ezért nem unbanol, helyette írtam.

OGStewe

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
302
22
Aszalo
V4 karakter
Teion Moss.
LV karakter
rakeem_cobb
Ezt a bant alapból beno osztotta, és mivel ő ujra modi ezért nem unbanol, helyette írtam.
Én valdeszt látom hogy ő osztotta,nem nagyon tudom mi volt már,rég volt,+ szerintem egy második esély mindenkinek jár egy kis idő után alap járat más bannom nem is volt teamspeakről 4 év alatt.

Tranes

baby, mafia wie montana
2019. 01. 09.
1 715
15 157
Wien
V4 karakter
Tommy Delgado
LV karakter
Terrence Soto
Nem fejtem ki hogy miért Valdesz neve szerepel a banban, de ezt te is jól tudod.
Ha nem emlékszel a dolgokra, röviden elmesélem: A semmi miatt elkezdtél anyázni, leírtad nekem a címed hogy üssünk üssze, majd VPN-vel fennt hesszeltél a szerveren, és még Paulo is kivágott a szerverről mikor behúztunk számonkérni, pofátlanság indokával.
Lehet hogy kijár az a második esély, de nemhinném hogy úgy lenne bármi esélyed hogy még bocsánatot sem kértél azóta sem, és így várod el hogy engedjük el a témát.

OGStewe

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
302
22
Aszalo
V4 karakter
Teion Moss.
LV karakter
rakeem_cobb
Kértem már többször is bocsánatot tőled,meg azért anyáztam hogy szimplán beszélgetek valdesszal te bejössz random és pár szóváltás után már "tudjad már kivel beszélsz öcskös" stb,ezek felhúztak akkor még olyan voltam hogy minden "ellenszenves" hozzászólásért már anyázok stb,azóta változtam ezért és akarom az unbannt,de akkor itt is elmondom hogy nem úgy szándékoztam az egészet,bocs haver.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.