Ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Ugyebár, ha SMS-t szeretnénk küldeni, akkor azt csak akkor tehetjük meg, ha az adott személy online. Na már most. Miért ne kaphatná meg azt a bizonyos SMS-t akkor is, ha offline? így sokkal egyszerűbb lenne egyeztetni pl. találkozót. Illetve ha hívod, de ugye offline, akkor ha fellép a szerverre nem fogadott hívásként szerepelne a hívások között. Szerintem ez kicsit élethűbbé tenné a szervert, illetve könnyítene is bizonyos dolgotat, például nem kellene azt lesni, hogy az RP társ mikor van fent, hogy tudjak neki üzenni.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Azért vagy RP szerveren, hogy rpzz ne kereskedj, egyébként ha ezt megcsinálnák nagyon nagy munka lenne vele mivel az smseket nem adatbázisba hanem a local appádba menti ezért újrakellene írni az egész telefonrendszert. Nincs értelme.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Azért vagy RP szerveren, hogy rpzz ne kereskedj
Nem is szokásom kereskedni, inkább az RP érdekel. De akkor is, ha van pl. egy RP társ, jó lenne, ha tudnánk másképpen is üzengetni IC, hogy ne kelljen azt lesni, hogy mikor van fent. És igen, elég nagy munka lenne ezt megcsinálni, de szerintem ez valamilyen szinten könnyítene a szerveren, vagy ha bármi fajta IC üzenési módszert beleraknának erre az esetre.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Nem is tudom.Szerintem jó az ahogy most van.Ha nincs fent a szerveren az illető akkor nem tudod elküldeni az üzit.De ha így el lehetne küldeni,akkor senki nem tudná mikor van fent ,mikor nincs max ha rákeres a chaten.

vice

Siti para bellum
2019. 02. 16.
297
161
21
Gyor, Hungary
V4 karakter
Marcus Price
LV karakter
Mina Wells
Ez az ötlet nem nagyon nyerte el tetszésemet! Nem támogatom.

Ohnedich

Újonc
Támogató
2019. 04. 23.
28
27
LV karakter
Freidreich Miller
Nem lenne rossz ötlet, de több vele a munka mint a mennyit szerintem ér.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Örülnék ha bekerülne, bár kissé felesleges, főleg tekintve hogy mekkora munka lenne.

• Tetszik
Reactions: Scrim és Daniel.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Nem látom sok értelmét, jó az ha nem kapja meg a játékos az sms-t és pirossal mutatja ha nincs fent. Azért ne tartsanak senkit ic bunkónak mert nem ir vissza, mikor nincs is fent. persze van a /id parancs, de mi van akkor ha valaki nem tudja hogy kivel ir, csak a számot? illetve biztos vannak olyan emberek például a kezdők akik nem tudják hogy van ilyen parancs.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.