Ötlet : SeeMTA - Voice Rp Szerver

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BeBeNeBeB

Újonc
2021. 10. 04.
5
34
V4 karakter
Joe Birti
b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

FÓRUMMAL KAPCSOLATOS ÖTLETEK

Neved:
Joe Birti

Ötleted/gondod/hibád:
Amint lehet látni egészen jól zakatol a szerver a SeeMTA szerverei, szerintem lenne potenciál egy Voice Rp SeeMTA-ban . Nyilván ugyan ugy lenne forum a Voice rp szeronak meg minden , remélem át gondoljátok a szerver ötletet , köszönöm ha elolvastad.

Kép, hosszabb leírás:
-

Egyéb megjegyzés:
:)

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
595
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Szia! Itt a fórummal kapcsolatban kapcsolatos ötleteket kell leírni.

Nagyon rövid véleményt írok mert ez szerintem nem itt lesz megvitatva. Van lehetőség a szerveren voicera de azt sem mindenki használja jól. Illetve nem feltétlenül jó mindenkinek a voice.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
2 101
22 279
21
V4 karakter
Martin Chambley
A téma címe lehetne SeeMTA Voice szerver is, mert az “RP” nem oda való.

A voice szerverek (lásd a GTA V szervereket) itthon, sok esetben külföldön is, másról sem szólnak csak arról, hogy kinek jobb a roma kiejtése, ki kiabál hangosabban és viccesebben. Próbálhat erre rákontrázni bárki, ez tény. Ha egy baráti társaság felmegy játszani, csak a vicces pillanatokat fogják kergetni, amit mindig tetőzni próbálnának, így ahogy telne az idő úgy egyre bugyutább, komolyanvehetetlenebb szituációk jönnének létre.

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
364
2 090
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
A téma címe lehetne SeeMTA Voice szerver is, mert az “RP” nem oda való.

A voice szerverek (lásd a GTA V szervereket) itthon, sok esetben külföldön is, másról sem szólnak csak arról, hogy kinek jobb a roma kiejtése, ki kiabál hangosabban és viccesebben. Próbálhat erre rákontrázni bárki, ez tény. Ha egy baráti társaság felmegy játszani, csak a vicces pillanatokat fogják kergetni, amit mindig tetőzni próbálnának, így ahogy telne az idő úgy egyre bugyutább, komolyanvehetetlenebb szituációk jönnének létre.

én nem..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.