ÖTLET -> Adminjail idejének hasznos eltöltésére !

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

colpevole

Újonc
2021. 06. 13.
9
13
LV karakter
Fili Sejko
Sziasztok!

Szóval az ötletem akkor támadt, amikor haveromat megint átverték farmmal, mert a munkás nem akarta leülni a jailjét és utána permabant kapott.
Az ötlet maga az lenne, hogy ha valaki adminjailbe kerülne akkor a börtönidejéből lefaraghat mégpedig a következő módszerrel:

Azon farmokon, melyeken a szalma tisztasága alacsony az adminjailben levő játékos farmi munkát végezhetne, ezzel pedig kiválthatna 10 percet börtönidejéből.
A kiosztása ezen farmoknak a növekvő sorrend alapján történne, tehát a legmocskosabb és legelhanyagoltabb farmok kerülnének előre a sorban. (Természetesen csak azon farmok, amelyek elegendő szalmával és táppal rendelkeznek és volt rajta aktivitás legalább 24 órája.)

Amikor az adminjailben lévő játékosok kisétálnak a farmról - hogy vizet merjenek a vödörbe vagy a talicskát ürítsék - fejük felett egy külön ikon jelenne meg jelezve a többi játékosnak, hogy az illető úgy döntött börtönideje csökkentése érdekében szívesen besegít más játékosok farmjának tisztántartásában.

2085902-200.png

(A fej felett megjelenő ikon)

Mindez természetesen opcionális lenne, tehát ha emberünk nem akar segédkezni, inkább üli jailjét a normális módon, ne adj Isten leafkolja, akkor az az ő szíve joga.
A farmok "aj módban" le lennének korlátolva, így a farmok területét a vízcsapon és kukán kívül nem tudná elhagyni a játékos. Tehát csak a farmmal tudna foglalkozni, semmi mással. Az ic és ooc chatet sem tudná olvasni, más playerekkel ilyenkor nem tudna kommunikálni.

Továbbá, ezen farmi munkákból az adminbörtönben levő játékos csak maximum eredeti börtönidejének 50%-át dolgozhatja le. (pl: 60 perc jailnél csak 3 farmon végezhet munkát)
Ezen kívül egy adminjail ideje alatt legfeljebb 8 farmi munkát végezhet.

Ha egy játékos pedig úgy dönt, elkezdi kitakarítani a farmot és mégis abbahagyja, akkor ugyanúgy vonatkoznak rá a "farmi munka elrontása" szankciói. Ez lenne a megkötés, hogy ne lehessen széttrolkodni emberek farmjait jailből.

EDIT: Mivel a 3-as típusú adminjailt amúgy sem használják ki, mivel tilos adni, ezért ennek a helyére bekerülhetne (ugyanúgy maradna opcionális a farmozás, de meglenne a lehetőség ha ezt a típust adnák játékosnak.)

Kiváncsi vagyok a véleményetekre, meg ha valamivel kiegészítenétek.
Osszátok meg hsz-ben gondolataitokat.

Utoljára szerkesztve:

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Nem támogatom, csak azért mert csinálja a farmot másnak , ne kapjon már kevesebb jailt. Kicsit úgy érzem, mintha ez egy ingyen kijöhetsz a börtöből kártya lenne.

Utoljára szerkesztve:

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
kis kapa, kis aj, na csumi

• Vicces
Reactions: kmgr

colpevole

Újonc
2021. 06. 13.
9
13
LV karakter
Fili Sejko
Nem támogatom, csak azért mert csinálja a farmot másnak pénzért, ne kapjon már kevesebb jailt. Kicsit úgy érzem, mintha ez egy ingyen kijöhetsz a börtöből kártya lenne.
Nem kapna érte pénzt, de ha 60 percet ül, akkor max. 3 farmot ganézhat ki.
3 ganézás tudjuk, hogy legalább 20-30 perc, tehát nem nyer vele semmit, ugyanúgy kb 60 percig nem játszhat a többi játékos közt.
Ez az ő döntése, hogy akar-e segíteni más játékosokon.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Nem kapna érte pénzt, de ha 60 percet ül, akkor max. 3 farmot ganézhat ki.
3 ganézás tudjuk, hogy legalább 20-30 perc, tehát nem nyer vele semmit, ugyanúgy kb 60 percig nem játszhat a többi játékos közt.
Ez az ő döntése, hogy akar-e segíteni más játékosokon.
Kinek a farmját ganéznák?

• Vicces
Reactions: réééé

Vendetta

Újonc
2021. 05. 16.
3
8
LV karakter
Samuel_Blythe
Nem támogatom, csak azért mert csinálja a farmot másnak pénzért, ne kapjon már kevesebb jailt. Kicsit úgy érzem, mintha ez egy ingyen kijöhetsz a börtöből kártya lenne.
ezt a hozászolást NEM támogatom sztem elavult már a admin jail rendszer kel egy kis frisittés mert tul sok a nem rps ember és az a baj hogy az adminjail nem gondolkotatja el az embereket már eléggé ezért én a kommented NEM támogatom

szocskeee

The Pure and the Damned
2020. 08. 18.
209
4 889
Hyperborea
V4 karakter
chad edger
LV karakter
ekon mosby
Kinek a farmját ganéznák?
a rendszer random bedobna nekik egy farmot a posztban leírt feltételek alapján, ha végeztek az ingyen melóval akkor a jailből le lesz vonva a 10 perc és választhatnak hogy mennek a kövi farmra vagy inkább leülik a maradékot

nem tom hogy nem volt nyilvánvaló a poszt, mintha el se olvastad volna tényleg

colpevole

Újonc
2021. 06. 13.
9
13
LV karakter
Fili Sejko
Az embereket az RP-re kéne bíztatni nem a kapálásra.
És ezt mégis hogyan szeretnéd elérni amikor már jailbe került az illető ?
Rpzniük kell egy szituációt az adminjailen belül ?
Kiváncsi vagyok, te hogyan vennél rá egy illetőt az RP-re. Kérlek, fejtsd ki.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
És ezt mégis hogyan szeretnéd elérni amikor már jailbe került az illető ?
Rpzniük kell egy szituációt az adminjailen belül ?
Kiváncsi vagyok, te hogyan vennél rá egy illetőt az RP-re. Kérlek, fejtsd ki.
Mert ha kikapálnak három farmot jobban tudják majd a szabályzatot.

colpevole

Újonc
2021. 06. 13.
9
13
LV karakter
Fili Sejko
Nem értem, most próbálsz valami támadási felületet találni, de a jail ötletem nem arról szól, hogy jobban megtanulja a szabályzatot az ember, mivel a jailben nem látod a szabályzatot, ez nem V3 adminjail.
Ha szabályzatot kell ismertetni arra ott vannak SGH-k.

szocskeee

The Pure and the Damned
2020. 08. 18.
209
4 889
Hyperborea
V4 karakter
chad edger
LV karakter
ekon mosby
szerinted attól jobban tudják a szabályzatot ha végig afkolják a büntetést? hány ember van szerinted aki a jail után felüti a szabályzatot és átrágja magát rajta? legalább nem unatkoznának és valami jót tennének másokkal

• Tetszik
Reactions: tommen.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.