Ötlet a skinekkel kapcsolatban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sledge

Újonc
2019. 10. 16.
16
13
V4 karakter
-
LV karakter
Julian Parks
V2 karakter
.
Az ötlet lényegege:
Ha valaki regisztrációnál fehér bőrszínű karaktert választ,az addig,amíg azt a karaktert viszi NE választhasson fekete bőrszínű skint. Csak akkor választhasson más bőrszínű skint,ha névváltási kérelmet ír,hiszen,akkor új karaktert kezd.
Hogy miért?
Több oka is van.Az első,gondoljunk bele,hogy lesz valakiből néger az élete során,ha születésekor fehér a bőrszíne?Így van,jól gondolod,jóformán sehogy,illetve jöhetnének a szokásos dolgok: "Húú,annyit szoliztam,hogy fekete lettem." meg a "Nem fújtam be magam naptejjel." és társai.
Mi a másik ok?Ha a rendőr leállít és egy igazoltatás során a te személyiden fehér bőrszínű karakter van,de te fekete vagy,akkor elkezdődik OOC a veszekedés,hogy mi a francért visznek be okirathamisításért.Viszont,ha fehér bőrszínű karaktert választhatsz csak,ha olyannal regisztráltál/olyan volt az eddigi karaktered,akkor már ez a probléma nem fog fentállni.
Hogyan kellene megoldani?
Megírom a névváltást,amit elfogadnak,majd fellépek a szerverre és ugyan úgy,mint a regisztrációnál érkezik a repülő,hiszen új karakteret érkezik a városba,ugyan úgy beállíthatod az adatokat,magasság,tömeg,leírás és így tovább.Kivéve a nevedet,azt,ha megkapod a névváltást a játék beírja magától és a szövegnél,ahelyett,hogy Én.....vagyok az lesz,hogy Én XY vagyok(XY-amire megkaptad a névváltást).

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Ha valaki roleplayes ember, vagy legalább halvány fogalma van arról hogy az micsoda akkor nem fog fehér skinről négere váltani. Felesleges szerintem ilyesmivel foglalkozni, az illegál fellendítése sokkal égetőbb kérdés.

• Tetszik
Reactions: Weas és dagika

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Szerintem nem rossz ötlet, lenne értelme és adna is az rp-hez, nem reális az hogy az egyik pillanatba egy ember még fehér a másikba fekete.

• Tetszik
Reactions: Krisztof

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Aki, akar és tud is egy kicsit rp-zni annak ez magától értetődik. Nem kell erre is behozni valamit.

• Tetszik
Reactions: Krisztof

tempo

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 20.
327
1 873
V4 karakter
Rodnell Perkins
LV karakter
Trevon Watkins
Így van. Ezért felesleges. Mert mindenkinek van szerintem annyi esze, hogy nem fog random feketéből-fehéret/fehérből-feketét csinálni.

nem, sajnos közel sincs mindenkinek annyi esze...

Utoljára szerkesztve:

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
nem kell jo ez igy is ahogy van!

tempo

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 20.
327
1 873
V4 karakter
Rodnell Perkins
LV karakter
Trevon Watkins
Ha valaki roleplayes ember, vagy legalább halvány fogalma van arról hogy az micsoda akkor nem fog fehér skinről négere váltani. Felesleges szerintem ilyesmivel foglalkozni, az illegál fellendítése sokkal égetőbb kérdés.
ilyen ember nem sok van a szerveren

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Jó lenne, ha az adatokat névváltáskor át lehetne írni, mert nem vagyok egyedül szerintem, akik már teljesen más karaktert visznek, mint amivel kezdték, a skines dolog pedig nem olyan fontos, mert szerintem nem sok ilyen eset van, ha pedig igen, akkor sem az RP-sebb illetők csinálják, azt amit leírtál, azzal meg, hogy ezt csinálja nem kell foglalkozni, sajnos ez van, ha nem érti mi a lényeg, akkor hiába akarod elmagyarázni neki.

• Tetszik
Reactions: Morozno és Weas

Felipe

miszter
2019. 01. 11.
724
647
22
V4 karakter
felipe neizan
Tényleg jó lenne ha lehetne változtatni a regisztráláskor megadott adatokat. Én úgy képzelném el, hogy UCP-n a névváltás fül átalakulna karakterváltás fülre, és ott egy teljesen úgy karakter adatait lehetne megadni. Ha nem is UCP-n, de akkor szerveren mint ahogy a karakterleírás változtatása működik, csak egy külön panelben. Illetve erre lehetne egy korlátot tenni, hogy mondjuk csak hetente lehessen változtatni.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.