Ön kitiltás kaszinó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

97Walter

Újonc
Támogató
2022. 07. 23.
10
38
Cloksim
V4 karakter
Enzo Donati
Sziasztok!

Arra gondoltam hogy lehetne egy olyan parancs a kaszinó interiornál hogy egy adott játékos kitudja magát tiltani és hogy ne tudjon oda bemenni.

Azert gondolom úgy hogy ez bent lehetne a szerveren mert IRL is van ilyen lehetőség.

Illetve úgy gondolom hogy az egesz kitiltást idő szakra is lehetne bontani.

Pl.:
1 Hónapos kitiltás
3 hónapos kitiltás
6 hónapos kitiltás
12 hónapos kitiltás

Köszi ha elolvastad ez nem egy FUN TOPIC ezek komoly problemàk.
Peace!

Morgo

Pötyögtető
Támogató
2020. 01. 26.
527
323
V4 karakter
🇪🇸 Felix Suarez
LV karakter
🇷🇸 Drago Vartolomej
V2 karakter
❌
Cső!
Ha esetleg ennél:
1be263d7f40ad40b7c353879a6fb85de.jpg
vagy ennél a CP-nél találnád magad:
623f0e4fbf432509f983cc2b4273b069.jpg
Akkor nagyon egyszerűen el lehet kerülni ezt a problémát, mégpedig úgy, hogy nem nyomod meg a billentyűzeten ezt a gombot:
42a44bf487f28a8e866819fe31f76fb7.png

Abban az esetben, ha alapból már az egyik intiben vagy, akkor előbb menj ki, és onnantól tartsd be a fent említett szabályt.

97Walter

Újonc
Támogató
2022. 07. 23.
10
38
Cloksim
V4 karakter
Enzo Donati
Cső!
Ha esetleg ennél:
1be263d7f40ad40b7c353879a6fb85de.jpg
vagy ennél a CP-nél találnád magad:
623f0e4fbf432509f983cc2b4273b069.jpg
Akkor nagyon egyszerűen el lehet kerülni ezt a problémát, mégpedig úgy, hogy nem nyomod meg a billentyűzeten ezt a gombot:
42a44bf487f28a8e866819fe31f76fb7.png

Abban az esetben, ha alapból már az egyik intiben vagy, akkor előbb menj ki, és onnantól tartsd be a fent említett szabályt.
Köszi a tippet!
Osztva taktaharkany és környéke.

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
924
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
amúgy az a baj viccnek gondolják ezt az ötletet, de szerintem jó pár player szerencsejáték függő lett kaszinó miatt.. anno kaszinóban elbuktam vagyonomat, utána mad lettem, és ezért eljátszottam az összes pénzt a kártyámon szóval like 👍 (érdemes lenne ezzel foglalkozni)

• Tetszik
Reactions: Imi és 97Walter

kixter

SVJ, I go crazy, no concern
2020. 10. 26.
257
403
17
LV karakter
isiah cannon
amúgy az a baj viccnek gondolják ezt az ötletet, de szerintem jó pár player szerencsejáték függő lett kaszinó miatt.. anno kaszinóban elbuktam vagyonomat, utána mad lettem, és ezért eljátszottam az összes pénzt a kártyámon szóval like 👍 (érdemes lenne ezzel foglalkozni)
önkontrollon múllik az egész.

• Tetszik
Reactions: xabea

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
924
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
önkontrollon múllik az egész.
Mint rengeteg dolog.. szerencsejáték oldalakon nem véletlenül van ilyenre lehetőség. Amikor már "függőségről" beszélünk, az nem véletlen függőség. Általában azért keletkeznek függőségek, mert alacsony az önuralma egy embernek.. sokszor szükséges egy pszichoterapeuta segítsége egy ilyen gond leküzdéséhez, de nehezen fognak találni az emberek egy játékszerveren.

Ez mind megoldható lenne pár gomblenyomás segítségével, továbbra is támogatom az ötletet.

97Walter

Újonc
Támogató
2022. 07. 23.
10
38
Cloksim
V4 karakter
Enzo Donati
Nem viccből írtam ezt a topcit ne értsd félre. Szintúgy “szerencsejáték” függő lettem, de az évek es a kitiltások után, sikerült kinőni ezt a “betegséget”

Sztem abszolút nem lenne rossz ötlet egyébként a szerveren.

És aki azzal jön hogy ez csak fejben dől el, ez nagyon nem így van, sajnos aki egyszer bemegy es rakattan az úgy is vissza fog menni.

• Tetszik
Reactions: emocean

dexteer

Újonc
Támogató
2021. 09. 23.
8
13
V4 karakter
Kalderral Riccardo.
Felesleges.

Mindenki saját felelősségére szerencsejátékozik a szerveren.
Való életben 18+ évesen lehet e-féle játékot kipróbálni.
Kitiltást pedig abban az esetben, szokták kérelmezni, mivel függőséget okozhat számukra ez/ adósságot halmoznak fel, ezért családok mehetnek szét/ ház a fejük fölött. [ És még sorolhatnám.. ]
Ez csak egy számítógépes játékban lévő kaszinózás, aki nem szeretne kaszinózni, nem megy be az interioron belül és megvan oldva.
+
Szerveren, nap mint nap, több pénz jön be, mint ki. Ezáltal is kevesebb pénz menne ki, ami a szervernek nem java, mivel ezzel (is) hogy balance-ba jöjjön ki a szerver pénzileg ez is egy megakadályozó rendszer lenne.
[ Remélem érthetően írtam le és választ kaptál a kérdésedre, valószínűleg miért is ne kerülne be a szerverre. ]

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
924
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
szerencsejáték függő lettetek egy virtuális játékban?
mivel megtalálható egy olyan script ami valójában szerencsejáték - kaszinó a szerencsejáték alapjain megy, nem véletlenül lehet több pénzt nyerni/bukni, sorolhatnék ide bármit ami nem éppen ideillő téma, de virtuálisan elérhető BÁRKI számára, és nagyon mély függőséget okoz (ebben szerintem jó pár ember szenved a közösségben)

Felesleges.

Kitiltást pedig abban az esetben, szokták kérelmezni, mivel függőséget okozhat számukra ez/ adósságot halmoznak fel, ezért családok mehetnek szét/ ház a fejük fölött. [ És még sorolhatnám.. ]
Ez csak egy számítógépes játékban lévő kaszinózás, aki nem szeretne kaszinózni, nem megy be az interioron belül és megvan oldva.
+
Szerveren, nap mint nap, több pénz jön be, mint ki. Ezáltal is kevesebb pénz menne ki, ami a szervernek nem java, mivel ezzel (is) hogy balance-ba jöjjön ki a szerver pénzileg ez is egy megakadályozó rendszer lenne.
[ Remélem érthetően írtam le és választ kaptál a kérdésedre, valószínűleg miért is ne kerülne be a szerverre. ]
igen ez érthető, valószínűleg nem is lesz lehetőség ilyesmire soha.
volt már pár ilyen ötlet megnyitva, ha jól emlékszem

97Walter

Újonc
Támogató
2022. 07. 23.
10
38
Cloksim
V4 karakter
Enzo Donati
Felesleges.

+
Értem mit írsz. Viszont én nem azt mondom hogy vegyék ki a kaszinót, hanem hogy tudd magadat korlátozni.

Az előtted lévő kommented-re annyit fűznek hozza hogy igen sajnos ismerek ilyen embert aki itt lett szerencsejáték függő. Lehet először vicces, de csak gondoljunk bele. Valaki 14-15-16 évesen bele csöppen a szerencsejáték világába, látja benne hogy mennyi pénz van benne, és hogy milyen jó. Eltelik pár év és kipróbálja rendes pénzzel is.

Rengeteg ember életet tönkre teheti a szerencsejáték.

• Tetszik
Reactions: dexteer és emocean

Unu

Kirívó Arrogancia
2019. 01. 28.
1 351
11 525
19
steamcommunity.com
V4 karakter
Louie Tanner
LV karakter
Tevari Hills
Azert nevezem magam fuggonek barátom mert itt kezdtem el, és odáig fajult a dolog hogy a havi fizetéseimet kaszinoztam el.

De ha ez neked marhaság akkor tovább is lehet lapozni, nyilván nem érdekel teged.
unknown.png

egyébként meg egyrészt szomorú hogy valaki idáig fajul, másrészről ez az ötlet hatalmas hülyeség, több ilyen ötlet volt és hála istennek nincsenek elfogadva.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.