Odett Doofenshmirtz panasza STC-04 -re

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Odett Doofenshmirtz
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
387611076688
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
STC-04 / Emirjon
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Tegnapi nap épp horgászni indultam, bekanyarodtam egy utcába balra, a menetirány szerinti jobb oldalra érkezve, majd észleltem a nagy sebességgel haladó E500 -at, a baleset elkerülése érdekében elrántottam a járda irányába (jobbra) a kormányt, de esélytelenül, frontálisan ütköztem az SCT-04-es forgalmi jelzéssel ellátott Mercedes-el. Az ütközés során megfejeltem a kormányt, kisebb sérülésekkel megúsztam a balesetet, az autóról ezt nem lehetett elmondani. Ezután kiszáltam kérdőre vonni a sofőrt, aki miután lehúzta az ablakot, egyből rám próbálta terelni az egészet, és flegma, lenéző stílust vett fel velem szemben, ezzel megsértve az Etikai Kódex 4. pontját. Ezek után hívattam a felettesét, amit először megtagadott. Amint megérkezett a "felettes", aki korrekten állt a dolgokhoz, és tanácsolta is, hogy tegyek itt panaszt. Miután kiérkező kollegái előtt is folytatta ezt a stílust, szóvátettem az E500 at, motorháztető nélkül, füstölő motorral, törött ajtókkal állt szemben a járdán, ezek után kifogásolta a projektautóm, az utca szeme láttára probált lejáratni. Szerencsére nálam volt egy diktafonom, a felvételt privát üzenetben tudom küldeni!
sckkicon.png

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
fontos.png

Tisztelt Odett Doofenshmirtz!

Franz Firmenbauer vagyok, a See City Közlekedési Központ Belső Ellenőre, így az én jogomban áll a panaszát kezelni. Elnézést kérek a késői ügyintézésért, egy kisebb szabadságon voltam.

A panaszát átvizsgáltam és jogosnak találtam. Emirjon Zekash Korkizoglou valóban a szembesávban közlekedett, illetve a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott, ezáltal balesetet okozva Önöknek.
Az egyik belső szabályzónk, pontosabban az Etikai Kódex 4. pontja szerint:
" A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot. "

Emirjon Zekash Korkizoglou ebben az esetben a szabályzatunknak nem megfelelően járt el. Emirjon Zekash Korkizoglou-t emiatt figyelmeztetésben részesítem " az Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása " végett.

Ezeken kívűl vegye fel velem a kapcsolatot a franz.firmenbauer@seemail.com-on ((PÜ)), ahol a szereltetés összegéről kapott számla, illetve a balesetből származó egészségügyi ellátásból kapott számla összege látható, melyek a Társasággal munkaviszonyt létesítő személyt, jelen esetben Emirjon Zekash Korkizoglou-t fogja terhelni.

Franz Firmenbauer
2020.07.06

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.