- 2021. 03. 29.
- 216
- 173
- LV karakter
- Valdet Lushi
Neved:
< Oday Wells >
A ban időpontja:
< 2022-11-02 10:10:18 - 2022-12-02 10:10:18 >
A ban időtartama:
< 1 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Burak bannolt mert Buga még nem akkora adminisztrátor hogy bannolni tudjon, de ő intézte az ügyet. >
A ban oka:
< Adminisztrátori szankciók semmibevétele. @Buga. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Elsőnek is, fogalmam sincs, hogy erre lehet-e UB-t kérni, szóval ha nem lehet, azt kérlek Buga írd meg. Nem tudtam, hogy ilyenért egyáltalán lehet bant kapni, azt tudom, hogy súlyos UCP-re lehet örök kitiltást kapni, viszont én úgy tudtam, hogy ettől én még bőven messze vagyok, hisz 46-os szintű vagyok (talán, pontosan nem tudom) és van 12 elég lufi AJ-eim. A haverom aki súlyos UCP-re kapott bant még régebben, az 24 AJ-re kapott úgy, hogy 20-as szintű volt, ezért nem féltem ettől a fenyegetéstől. Nyilván az, hogy nem ismerem a szabályzatot, nem mentesít a szankciók alól, jól tudom, hogy hibáztam, nem kellett volna ennyi "felszólítás" ellenére is folytatni a detektorral való futkározást, hisz a jailjeim 96%-át ezek az adminjailek teszik ki. Bocsánatot szeretnék kérni mind attól az adminoktól akik felszólítottak minket (engem és barátaim), hogy ezt nem kellene folytatni, nem realizáltam időben, és meg is lett az eredménye. Lényeg a lényeg, azért szeretném az UB-t mivel van egy karaktertörténetre ötletem ami tudomásomszerint még nem nagyon volt, és szerintem legalább is nagyot ütne. Nem tudom, hogy igazából mennyire lenne időm rá, vagy inkább mennyire lenne rá nézettség mivel nekem nagyon el tudja venni a kedvem az, ha bele nyomok egy dologba rengeteg időt, rengeteg ötletet, kreativitást és nincs megbecsülve. De legfőképpen ezért szeretném az UB-t. Természetesen a vagyonomat továbbra is szeretném növelni viszont a karaktertörténetet vinném folyamatosan, ezért nekem is jó lenne, illetve RP-znék is a szerveren nem csak keresőznék. Remélem egy kicsit megenyhül a szíved rajtam Buga, ígérem, hogy több jail az elkövetkezendő időkben nem lesz. Előre köszönöm a bírálást. >