A W/S (West Side) Nothing but Trouble Crips (Hustler Trouble Crips) aktív és hosszú ideje működő afro-amerikai utcai banda, amelyet San Andreas dél-Los Santos nyugati részén alapítottak. Az 75. utca (ma Greenleaf BLVD.) és a Stepfore st. (jelenleg Tragniew Park) környékén. A Nothing but Trouble Crip néven ismert banda, a Hustler Trouble bűnözők nagyobb bandájának alcsoportja. Az 1997-es években ez a banda 74 Hoover bűnözői csoporttal volt együtt, akik a kábítószer-kereskedelemben kulcsfontosságú szereplők voltak és a Los Santos délkeleti részén kábítószer-házakat működtettek, a hatóságok becslése szerint abban az időben évente 500.000 –1 millió dollárt kerestek havonta mint bevétel. De a szervezet tagjai leginkább kábítószerkereskedelem-ből, fegyverkereskedelem és prostitúcióból, esetleg rablásokból, betörésekből ritkább esetben autók megfújásából keresi meg a kenyérre valóját nap-mint nap.
A Nothing But Trouble Crip tagjai továbbra is a Cripshez kapcsolódó kék ruházatot, valamint a /Texas Rangers/ csapathoz kapcsolodó trikókat viselnek, hogy képviseljék a Trouble /clique/ kapcsolatát. Összekapcsolódtak más bandákkal, például a 8-Tray Gangster Crips-el, az 52 Broadway Gangster Crips-el is. A területükön létezik egy különálló, "Exton Town Crips" nevű vércsoport is néhányan azt állították, hogy a két banda valójában egy de a legtöbb egyetért azzal, hogy a kettő eltérő identitásként létezik. A legtöbb banda tag közös témája a hatalom, a tisztelet, a p*na és a pénz. Néhány évvel a NBTC megalakulása után került sor az első lövödözésre a "Roosevelt High School"-ba amit elméletileg a Nothing but Trouble Crip tagjai vittek végbe.
A mai nap verekedés tört ki a közelben található "Milbrich Plaza"-ban, a két gyanúsított Lamar. K, valamint Melly P. volt. Feltehetően két rivális banda verekedett össze, az ok jelenleg is ismeretlen. A LSPD időben kiérkezett a helyszínre, Lamar K.-t előzetes letartóztatásba vették, Melly P. időben megtudott futamodni az LSPD ellen. Miközben átkutatták a kihallgatás során Lamar K.-t 1KG Kokaint, és egy Bővített táras Glock-18 típusú fegyvert találtak nála, azonnal letartoztatták. 10 év letöltendő börtön bűntetésre ítélték, jelenleg is a büntetést üli a "California State Prison"-ban.
Szevasztok, engem Dominiknak hívnak 16 éves vagyok Újfehértón élek jelenleg (Szabolcs megye), szakácsnak tanulok későbbiekben a szakmában szeretnék elhelyezkedni, de ugyebár ki tudja hogy mit hoz a jővő. Szabadidőmben kosarazni szoktam spanokkal, játszani a gépemen (MTA, GTA5, NBA2K18, CS:GO, PayDay 2 stb..) mellette volt időm megtanulni mappolni is, lassan 4 éve foglalkozok mappolással, de mostanában szüneteltetem mivel kedvem kb a 0-val egyenlő majd megjön a kedvem., ha nem akkor nem.
Na csá, engem Péternek hívnak Becenevem Tomy 17 éves vagyok Nyíregyházán élek jelenleg a szüleimmel. Jelen pillanat szakácsnak tanulok tovább, már több mint 4éve rp-zek kisebb nagyobb kihagyásokkal még amikor Bankos (Cartel Sam) volt a piru leader akkor kezdtem az egészet, mondhatni azt ott tanultam meg igazán a banda RP-t amit mai napig űzők.
Egy kis útóirat:
Igazából azért gondoltam hogy megpályázok a V2-ön egy bandát, mert ahogy látom ki van halva az összes banda finoman szólva egyetlen egyet sem látok, ami engem egy picit elszomorit. Nos én olyan típus vagyok aki leginkább a "Hood" RP-re megy rá, ezért leginkább a placcon leszünk elérhetőek nagy részt.
Utoljára szerkesztve: