A játékbeli és fórum neved:
- Jelenleg a szerveren Goran Ekhdal a nevem, fórumon pedig a Norman nevet használom.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
- A szerverre ekkor regisztráltam: 2020-12-26 12:12:02. Fórumot pedig már elég régóta, olyan 1éve lassan, de ez idő alatt bőven megtanultam a dolgokat, sose kaptam figyelmeztetést (vagyis én nem emlékszek rá) mindig betartottam a szabályokat, stb.
-
-
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
- Érzek magamba elég ambíciót, hogy betöltsem ezt a szerepkört itt a fórumon. Szerveren már voltam admin is, így ha kell akkor a szerveren lévő dolgokba is tudok segíteni az embereknek. Úgy érzem, hogy itt is megállnám a helyemet, ki szeretném magam próbálni itt is. Szerintem azt nem is kell ragoznom, hogy segíteni akarok másoknak a fórum terén, hisz nagyon sokan vannak akik nem tudják helyesen használni a fórumot mert ez egy "idegen" dolog nekik. TS-en sokszor elérhető vagyok, így inkább szóba segíteném az embereket hisz "jobban" eltudom magyarázni nekik a dolgokat. De nem lenne baj, hogyha az ember nem jönne fel TS-re, szerencsére írásban is elég jól tudok fogalmazni, így akár privát üzenetben is tudok segítségnyújtást szolgáltatni. Szeretném komolyan venni a Globális Moderátor szerepkörét. Nagyon sok ideig tervezek a csapat tagja lenni.
Miért pont téged válasszunk?
- Mint leírtam már az előző sorban is, hogy nyitott vagyok az emberek felé így nem lesz gond a munkámmal, nagyon szeretek segíteni másoknak, talán ez meg is mutatkozott mikor admin voltam. Értek a fórumhoz, TS-en sokszor elérnek azok akik segítségre szorúlnak fórum terén. Már régóta akarok Globális Moderátor szerepkört betölteni a fórumon, sajnos erre eddig nem volt lehetőség mivel nem volt "jelentkezés". Mindent bele adnék, hatalmas odaadással végezném a rám bízott feladatot. Próbálok mindig precízen eljárni, ha hibázok akkor javítom a hibáimat (amennyiben lehet). A fórum terén otthonosan érzem magam, nagyon jártas vagyok már a felületen.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
- Pontos időt nem tudok megadni, mikor suliba vagyok akkor is felszoktam nézni a fórum területére, így bármikor elértek. Mindig megvan nyitva a fórum PC-n is így ezzel nem lesz gond. Nagyon sok időt szoktam eltölteni az alfórumok/topicok böngészésével.
Mutasd be a referenciádat.
- A szerveren eljutottam 4-es adminig, amit hatalmas odaadással végeztem. Nagyon sok frakcióban voltam eddig, pl: Honvédség, Nemzeti Adó - és Vámhivatal, Országos Mentőszolgálat, 18th Street Gang. Jelenleg a Fix & Drive csapatát erősítem. Adminból még maradtak meg dolgok a Fórum területén. Sajnálatos módon még Fórum Moderátor nem voltam mivel nem volt rá lehetőségem, ezt a "szerepkört" is hatalmas odaadással szeretném végezni, illetve hosszú ideig vinni.
- Régebbi karaktertörténetemet itt tudjátok elérni.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
- Természetesen rendelkezek, napi szinten szoktam használni a felületét.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
- Előszőr is mint említettem jobban preferálom a TS3-at, mint beszélgető platform, ott elmagyaráznám neki a dolgokat pontról pontra. Gondolok itt a: Szabályzat ismertetése, minta helyes használata, jelentkezés frakciókba, stb-stb. Minden alfórumot pontról-pontra bemutatnák neki. De ha nem használ éppen TS3-at akkor természetesen megpróbálom a legkönnyebb módon, érthetően elmagyarázni neki a dolgokat privát üzenetbe. Képeket küldenék neki, hogy mit hol talál, legkönnyebb módon, hogy tud elérni egy alfórumot/topicokat. Természetesen ha nem tud valamit akkor nyitott vagyok felé. Ha egy órába tellik is a dolog akkor se hagyom ott, segítek neki minden féle képpen, hisz ez a "dolgom". Ha nagyon szükséges akár discordon is tudok az embernek segíteni, ott mindig elérnek az emberek.
Ismerettséged a csapaton belül?
- Sajnálatos módon nincsen, ezért gondolom nehezebb is lesz bekerülni közétek. Hisz valamilyen formában el kell nyernem a bizalmatokat, remélem ez sikerülni is fog. Ha bekerülök közétek akkor úgy is fogok a moderátor társaimmal társalogni, hisz szeretek új embereket / társaságot megismerni.
Mesélj magadról, minimum 10mondatban.
- Mezei Norman-nak hívnak, 16. életévemet taposom jelenleg. Szentgotthárdon élek, Vendégtéri Szaktechnikusnak tanulok jelenleg. Szabadidőmbe kijárok a spanokkal focizni, biciklizni, stb. Nagyon szeretem a különféle sportokat: Kézilabda, foci. Eléggé megbízható embernek tartom magamat, illetve ezek mellett nagyon szeretek másokkal beszélgetni. Sajnálatos módon néha tudok idegeskedni, ezt próbálom mindig ki küszöbölni. Augusztus 7.-én van a szülinapom. Úgy gondolom, hogy kedves, segítőkész vagyok az embertársaimmal szemben. Sose szoktam félmunkát kiadni a kezemből, nem szoktam kapkodni. Mindig is betartottam a társaimmal szemben az emberi normákat. Szerencsére egy állatbarát embernek mondhatom magamat, van egy macskám akivel nagyon sokat szoktam foglalkozni.
Utoljára szerkesztve: