Norman jelentkezése Globális Moderátornak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
gmod.png

A játékbeli és fórum neved:
  • Jelenleg a szerveren Goran Ekhdal a nevem, fórumon pedig a Norman nevet használom.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
  • A szerverre ekkor regisztráltam: 2020-12-26 12:12:02. Fórumot pedig már elég régóta, olyan 1éve lassan, de ez idő alatt bőven megtanultam a dolgokat, sose kaptam figyelmeztetést (vagyis én nem emlékszek rá) mindig betartottam a szabályokat, stb.
  • Screenshot-39.png
  • Screenshot-40.png

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
  • Érzek magamba elég ambíciót, hogy betöltsem ezt a szerepkört itt a fórumon. Szerveren már voltam admin is, így ha kell akkor a szerveren lévő dolgokba is tudok segíteni az embereknek. Úgy érzem, hogy itt is megállnám a helyemet, ki szeretném magam próbálni itt is. Szerintem azt nem is kell ragoznom, hogy segíteni akarok másoknak a fórum terén, hisz nagyon sokan vannak akik nem tudják helyesen használni a fórumot mert ez egy "idegen" dolog nekik. TS-en sokszor elérhető vagyok, így inkább szóba segíteném az embereket hisz "jobban" eltudom magyarázni nekik a dolgokat. De nem lenne baj, hogyha az ember nem jönne fel TS-re, szerencsére írásban is elég jól tudok fogalmazni, így akár privát üzenetben is tudok segítségnyújtást szolgáltatni. Szeretném komolyan venni a Globális Moderátor szerepkörét. Nagyon sok ideig tervezek a csapat tagja lenni.

Miért pont téged válasszunk?
  • Mint leírtam már az előző sorban is, hogy nyitott vagyok az emberek felé így nem lesz gond a munkámmal, nagyon szeretek segíteni másoknak, talán ez meg is mutatkozott mikor admin voltam. Értek a fórumhoz, TS-en sokszor elérnek azok akik segítségre szorúlnak fórum terén. Már régóta akarok Globális Moderátor szerepkört betölteni a fórumon, sajnos erre eddig nem volt lehetőség mivel nem volt "jelentkezés". Mindent bele adnék, hatalmas odaadással végezném a rám bízott feladatot. Próbálok mindig precízen eljárni, ha hibázok akkor javítom a hibáimat (amennyiben lehet). A fórum terén otthonosan érzem magam, nagyon jártas vagyok már a felületen.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
  • Pontos időt nem tudok megadni, mikor suliba vagyok akkor is felszoktam nézni a fórum területére, így bármikor elértek. Mindig megvan nyitva a fórum PC-n is így ezzel nem lesz gond. Nagyon sok időt szoktam eltölteni az alfórumok/topicok böngészésével.

Mutasd be a referenciádat.
  • A szerveren eljutottam 4-es adminig, amit hatalmas odaadással végeztem. Nagyon sok frakcióban voltam eddig, pl: Honvédség, Nemzeti Adó - és Vámhivatal, Országos Mentőszolgálat, 18th Street Gang. Jelenleg a Fix & Drive csapatát erősítem. Adminból még maradtak meg dolgok a Fórum területén. Sajnálatos módon még Fórum Moderátor nem voltam mivel nem volt rá lehetőségem, ezt a "szerepkört" is hatalmas odaadással szeretném végezni, illetve hosszú ideig vinni.
  • Régebbi karaktertörténetemet itt tudjátok elérni.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
  • Természetesen rendelkezek, napi szinten szoktam használni a felületét.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
  • Előszőr is mint említettem jobban preferálom a TS3-at, mint beszélgető platform, ott elmagyaráznám neki a dolgokat pontról pontra. Gondolok itt a: Szabályzat ismertetése, minta helyes használata, jelentkezés frakciókba, stb-stb. Minden alfórumot pontról-pontra bemutatnák neki. De ha nem használ éppen TS3-at akkor természetesen megpróbálom a legkönnyebb módon, érthetően elmagyarázni neki a dolgokat privát üzenetbe. Képeket küldenék neki, hogy mit hol talál, legkönnyebb módon, hogy tud elérni egy alfórumot/topicokat. Természetesen ha nem tud valamit akkor nyitott vagyok felé. Ha egy órába tellik is a dolog akkor se hagyom ott, segítek neki minden féle képpen, hisz ez a "dolgom". Ha nagyon szükséges akár discordon is tudok az embernek segíteni, ott mindig elérnek az emberek.

Ismerettséged a csapaton belül?
  • Sajnálatos módon nincsen, ezért gondolom nehezebb is lesz bekerülni közétek. Hisz valamilyen formában el kell nyernem a bizalmatokat, remélem ez sikerülni is fog. Ha bekerülök közétek akkor úgy is fogok a moderátor társaimmal társalogni, hisz szeretek új embereket / társaságot megismerni.

Mesélj magadról, minimum 10mondatban.
  • Mezei Norman-nak hívnak, 16. életévemet taposom jelenleg. Szentgotthárdon élek, Vendégtéri Szaktechnikusnak tanulok jelenleg. Szabadidőmbe kijárok a spanokkal focizni, biciklizni, stb. Nagyon szeretem a különféle sportokat: Kézilabda, foci. Eléggé megbízható embernek tartom magamat, illetve ezek mellett nagyon szeretek másokkal beszélgetni. Sajnálatos módon néha tudok idegeskedni, ezt próbálom mindig ki küszöbölni. Augusztus 7.-én van a szülinapom. Úgy gondolom, hogy kedves, segítőkész vagyok az embertársaimmal szemben. Sose szoktam félmunkát kiadni a kezemből, nem szoktam kapkodni. Mindig is betartottam a társaimmal szemben az emberi normákat. Szerencsére egy állatbarát embernek mondhatom magamat, van egy macskám akivel nagyon sokat szoktam foglalkozni.

Utoljára szerkesztve:

davyssh

one day it will all be over
Támogató
2021. 03. 18.
227
324
Gödöllő
V4 karakter
Nathalie Myers
LV karakter
Braydon Logan
Fullos lap lett. Ismerlek egy ideje, szóval én megbízok benned. Sok sikert továbbra is.
Annyit kérek, ha lesz dupla HSZ-em akkor ne ossz má' warn-t. Köcy <3

• Imádom
Reactions: Pacito és Norman.

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Szia, igazából nem is olyan rég volt veled egy kisebb konfliktusunk (vagy nevezhetnénk nézeteltérésnek is) discordon és hát az ott tanúsított viselkedésedet megtapasztalva, én személy szerint nem bíznék rád egy ekkora felelősséggel járó jogkört. Szerintem nem tudnád kellő komolysággal elvégezni a rád harított feladatokat, ne haragudj. Plusz, azt írtad, hogy ki szeretnéd próbálni magad itt is. Moderátorokat nem próbaidőre keresnek, hogy kipipálhassák a bakancslistán, hogy ezt is elérték, hanem hosszú távra.

• Tetszik
Reactions: Norman.

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
Szia, igazából nem is olyan rég volt veled egy kisebb konfliktusunk (vagy nevezhetnénk nézeteltérésnek is) discordon és hát az ott tanúsított viselkedésedet megtapasztalva, én személy szerint nem bíznék rád egy ekkora felelősséggel járó jogkört. Szerintem nem tudnád kellő komolysággal elvégezni a rád harított feladatokat, ne haragudj. Plusz, azt írtad, hogy ki szeretnéd próbálni magad itt is. Moderátorokat nem próbaidőre keresnek, hogy kipipálhassák a bakancslistán, hogy ezt is elérték, hanem hosszú távra.
Szia, örülök, hogy leírtad a véleményedet. Teljes mértékben megértem amit leírtál, csak az a kérdés, hogy-hogy jön ide más szerver?
Nézeteltérés...hát, nevezhetjük másként is. Aki elkezdi szidni az anyámat, illetve elkezd beefelni egy olyan szerveren ami nem RP szerver hanem egy hot pursuit az ne várja el tőlem a tiszteletet.
Érdekes amióta SeeMTA-zok aligha volt valakivel itt nézeteltérésem. SeeMTA-n sose volt gond a magatartásommal. (szerintem)
Reflektálnék arra, hogy nem bíznál rám ilyen feladatot.
Aki itt ismer az tudja, hogy milyen vagyok, próbálom kerülni a feszültséget és próbálom a lehető legjobban kezelni a helyzetet.
Admin voltam....szerintem mindenki tudja, hogy mekkora felelőség ez, úgy gondolom eltudnám végezni ezt a feladatot is.
Másik dolog amire reflektálnék: Bakancslista? Nem próbaidőre keresnek?
Lapomba említettem, hogy hosszú távon akarok a csapat tagja lenni :D
Az már megint más dolog, hogy mi összetűzésbe keveredtünk egy másik szerveren ahol vagy 10 spanod feljött és elhordtatok mindennek.
Te ezzel az esélyeimet szeretnéd csak rontani, köszönöm szépen a jóindulatúságot felém.
Innentől ez a téma lezárva részemről, nem fogok erre többet reflektálni bármit is írsz.
Majd úgy is el lesz döntve, hogy mi lesz a lapommal, el lesz-e fogadva vagy sem. Remélem, hogy nem a mi "konfliktusunk" miatt lesz elutasítva, csak azért mert te rosszat akarsz nekem.
De nem szeretem azt, hogyha valakivel van egy összetűzésem, egy MÁSIK szerveren, ezt felhozza SeeMTA-ra, ezzel rontva a jelenlegi esélyeimet.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Pacito

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Helloka! Még annó OMSZ-es ként ismertelek meg, mikor még nem voltam leader. Szerintem jó srác vagy, aktívan csinálsz mindent amit elkezdesz, reméljük ebbe is bele fogsz tudni kezdeni. Sok sikert!

• Imádom

harcos

Barangoló
2019. 05. 24.
121
795
19
V4 karakter
Luke S Maxx
LV karakter
Madita Wells
Miért? A másik szerveren nem te játszol? Vagy miért ne jöhetne ide? Nem a szerverről van szó, hanem a magatartásodról.
Próbálod kerülni a feszültséget és a lehető legjobban kezelni a helyzetet. Hahó? Nem te hívtál fel minket discordra?
Na mindegy igazából sok sikert xd

• Tetszik

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
Miért? A másik szerveren nem te játszol? Vagy miért ne jöhetne ide? Nem a szerverről van szó, hanem a magatartásodról.
Próbálod kerülni a feszültséget és a lehető legjobban kezelni a helyzetet. Hahó? Nem te hívtál fel minket discordra?
Na mindegy igazából sok sikert :ROFLMAO:
Részemről a dolog lezárva mondtam. Felhívtalak titeket megbeszélni, aztán szidni kezdtetek, hát....
Itt igazából beteljesedik amit leírtam a lapomba is, nyitott vagyok az emberek felé. Felhívtalak titeket megbeszélni a dolgot...
Mindegy, köszi.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Pacito

kispirosmotoros

Aktív fórumozó
2019. 03. 23.
252
981
V4 karakter
Johan Kobler
LV karakter
keira teeks
szia amit nyár elején leműveltél azon a bizonyos menekülős menő szeroszon adminként (ókóri római birodalom által elfoglalt terület) az borzasztó volt, egy kisebb dolog miatt elkezdtél bannolgatni embereket és beefelni a discord szerveren egy haveroddal, na ezek a cselekményeid pont elegek voltak ahhoz, hogy azt mondjam, hogy semmilyen mértékben nem támogatom azt, hogy te globális moderátor legyél fórumon.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Norman. és harcos

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
szia amit nyár elején leműveltél azon a bizonyos menekülős menő szeroszon adminként (ókóri római birodalom által elfoglalt terület) az borzasztó volt, egy kisebb dolog miatt elkezdtél bannolgatni embereket és beefelni a discord szerveren egy haveroddal, na ezek a cselekményeid pont elegek voltak ahhoz, hogy azt mondjam, hogy semmilyen mértékben nem támogatom azt, hogy te globális moderátor legyél fórumon.
Hozzáteszem itt utána lettem admin, ami még nagyobb felelőség. Tettem valami rosszat itt? Nem hinném, részemről lezárva.
Teljesen komolyan gondolom a jelentkezésemet.
Leírtam előtte mindent, köszi a véleményedet.
Ui: Köszönöm mindenkinek aki támogatta/véleményt nyílvánított a lapomról.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: Pacito és FalleN.

Mazsii

Újonc
2021. 08. 20.
2
3
V4 karakter
Gelbero Wang
Szevasztok! Amit láttam eddig tőle azaz, hogy nagyon beletette a magát az adminba, nagyon igyekezett, szóval aztgondolom, hogy ebben a pozicióban helyt fog állni. Sok sikert!

VortLeex

Barangoló
2019. 03. 09.
86
72
19
Szombathely
V4 karakter
Dakota Toti
LV karakter
Theodor Zakarias
V2 karakter
-
Szevasz.Úgy gondolom,teljesen megérdemelné a szerepet.Soha egy rossz panaszt nem hallottam róla,régóta ismerem megbízható a tag.Támogatom,remélem sikerül neked.Pacsi.

• Imádom

Njx

;)
Támogató
2021. 03. 23.
52
104
V4 karakter
Carl Ernest
LV karakter
Evelyn Mayhem
Pár hónapja ismerem, sose csalódtam benne. Megbízható és odaadó ember. Sok sikert!

• Imádom

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Egyéni megjegyzés: nem lett rossz lap, de a többség nem támogatta a felvételed, így most kénytelenek vagyunk elutasítani.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.