Elutasítva Norman Huddleston/NOLDI - Ezekiel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ermias

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
298
234
LV karakter
Ermias Jackson
zoldlogo.png

Neved:
< Norman Huddleston/Noldi >

A ban időpontja:
< 2017-07-19 18:55:39 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< multiaccount, adminnak való hazudás by Ezekiel. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Tisztázni szeretném a félreértés mivel az volt. A sztori úgy történt hogy itt voltak irl ismerőrök és az egyik hülyéskedésből megszólalt mivan multiaccountozól? Ezt kérdezte tőlem, persze válaszoltam hogy nem mert azt sem tudom hogyan kell. Miután ismerős elmondta a bannolás után hogyan kell persze akkor már tudtam hogyan kell de nem akartam megtenni azt a lépést inkább megírom az unbankérelmet. És az admint nem hibáztatom de félre értette ezt a dolgot és kibannolt engem a szerverről. Meg azért szeretnék unbant kapni mert ki szeretném próbálni az újdonságokat a szerveren amik bejöttek. Valamint egy kisebb megjegyzés ha szerintem multiaccountoznák akkor minek kérnék unbankérelmet? Akkor tudnék játszani azzal a képzeletbeli karakterrel is. Meg Benett ajánlotta írjam meg az unbannolást hogy majd ti utána néztek az esetnek és annak hogy tényleg be bizonyosodjon hogy igazam van vagy sem. Bár nem szokásom hazudozni de ezt remélem ti is belátjátok és megkapom az unbannolást. Egy jailem sincsen semmi bűntetést nem kaptam míg a szerveren játszottam akkor minek multiaccountoznák? Rádásúl még a szerverbe is költöttem pénzt meg azért elég komoly összegű vagyonom volt szóval teljesen fölösleges lett volna nekem megcsinálni egy másik accountot. Igazából nincsen és ezért is írtam meg ezt az unbankérelmet. >

Utoljára szerkesztve:

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Ok nélkül egyik admin sem bannol, és elég sánta a magyarázkodás. Nincs még UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.