- 2019. 03. 17.
- 44
- 5
- V4 karakter
- Fred Norman
- V2 karakter
- Fred Norman
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ László vagy Laci ~
[#2] Korod:
~ 15 éves ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 5410percem (2 éves más see szerverekröl tapasztalatom van) ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/vr3qkV9 ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert nagyon szertnék egy ilyen jo frakcionak a tagja lenni mert nagyon jo élménydus frakcio ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Megbizható odafigyelek mit cselekszek megfontolt és elöször gondolkodok utána cselekszek. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Horváth László vagyok 15 éves miota meglátam a see-mta szervereket azota nagyon megszertem minden kb minden szabad időmet rajta tőltöm mert nagyon jo szerver de azon kivül sokat segítek apukámnak meg anyukámnak tanulmányom jó.Hajdu-Bihar megyében élek azon belül Biharkersztesen van egy házunk.fociztam 3 évig most meg vizilabdázok 1,5 éve ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Norman Fred ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos korház 1999.07.08 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Megállapítja az adót, a költségvetési támogatást, adó-visszatérítést, adó-visszaigénylést, ha azt a törvény előírja. Vezeti az adózók adószámláját.Nyilvántartja az adózókat és azokat az adózónak nem minősülő személyeket ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ ondolm kis rangu leszek.Lerádióznám a tudnivalókat , miután felszólítottam az előttem halado gépjárművet megaphone-on ,hogy álljon félre majd állítsa le a jármű motorját, persze kicsit bővebben. Kiszállnék és ha csak rutinellenőrzés, az esetben elkérném az iratait. Ha ez mind szép és jó ,akkor utána megkérném vagy a társamat, vagy önszántamból én nézném meg a csomagtartóját.Visszatérve az iratokra, hogy bővebben kifejtsem kérnék tőle személyi igazolványt, jogosítványt és a járműről egy forgalmi engedélyt. Utána, ha minden igaz hogy végrehajtottuk az igazoltatást , azt lerádiózóm, majd visszaülünk az autóba és továbbmegyünk. Persze előtte illedelmesen elköszönünk.ondolm kis rangu leszek.Lerádióznám a tudnivalókat , miután felszólítottam az előttem halado gépjárművet megaphone-on ,hogy álljon félre majd állítsa le a jármű motorját, persze kicsit bővebben. Kiszállnék és ha csak rutinellenőrzés, az esetben elkérném az iratait. Ha ez mind szép és jó ,akkor utána megkérném vagy a társamat, vagy önszántamból én nézném meg a csomagtartóját.Visszatérve az iratokra, hogy bővebben kifejtsem kérnék tőle személyi igazolványt, jogosítványt és a járműről egy forgalmi engedélyt. Utána, ha minden igaz hogy végrehajtottuk az igazoltatást , azt lerádiózóm, majd visszaülünk az autóba és továbbmegyünk. Persze előtte illedelmesen elköszönünk. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ sajna nem sok van ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Inteligens normális megfontolt ember.csapatban nagyon jol dolgozok mindenkivel megértem a közös hangot és nagyon szeretek csapatban dolgzni. de egydül is elvagyok.hamar kiszurom ha valami nem tetszik és ha gyanus valami. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro a mi hatáskörünk. Los Santos-ba csak akkor mehetünk át ha adóztatni kell vagy rosszabb esetben üldözés esetén. Az igazoltat
sokat San Fierroba végezzük el ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Több felszólítás esetén, vagy ha egy bizonyos ügyben ellenkezik az adot személy legyen az hölgy/ur.Éles fegyvert bármilyen rablás vagy fegyveres bűnözők ellen vetünk be ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Norman Fred vagyok megértő tipus meghalgatom mindenkinek gondját baját és nem döntök elhamarkodotan odafigyelek minden egyes lépésemre.