Norman Fred jelentkezése a Nav-ba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lacika2005

Újonc
2019. 03. 17.
44
5
V4 karakter
Fred Norman
V2 karakter
Fred Norman
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ László vagy Laci ~

[#2] Korod:
~ 15 éves ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 5410percem (2 éves más see szerverekröl tapasztalatom van) ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/vr3qkV9 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert nagyon szertnék egy ilyen jo frakcionak a tagja lenni mert nagyon jo élménydus frakcio ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Megbizható odafigyelek mit cselekszek megfontolt és elöször gondolkodok utána cselekszek. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Horváth László vagyok 15 éves miota meglátam a see-mta szervereket azota nagyon megszertem minden kb minden szabad időmet rajta tőltöm mert nagyon jo szerver de azon kivül sokat segítek apukámnak meg anyukámnak tanulmányom jó.Hajdu-Bihar megyében élek azon belül Biharkersztesen van egy házunk.fociztam 3 évig most meg vizilabdázok 1,5 éve ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Norman Fred ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos korház 1999.07.08 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Megállapítja az adót, a költségvetési támogatást, adó-visszatérítést, adó-visszaigénylést, ha azt a törvény előírja. Vezeti az adózók adószámláját.Nyilvántartja az adózókat és azokat az adózónak nem minősülő személyeket ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ ondolm kis rangu leszek.Lerádióznám a tudnivalókat , miután felszólítottam az előttem halado gépjárművet megaphone-on ,hogy álljon félre majd állítsa le a jármű motorját, persze kicsit bővebben. Kiszállnék és ha csak rutinellenőrzés, az esetben elkérném az iratait. Ha ez mind szép és jó ,akkor utána megkérném vagy a társamat, vagy önszántamból én nézném meg a csomagtartóját.Visszatérve az iratokra, hogy bővebben kifejtsem kérnék tőle személyi igazolványt, jogosítványt és a járműről egy forgalmi engedélyt. Utána, ha minden igaz hogy végrehajtottuk az igazoltatást , azt lerádiózóm, majd visszaülünk az autóba és továbbmegyünk. Persze előtte illedelmesen elköszönünk.ondolm kis rangu leszek.Lerádióznám a tudnivalókat , miután felszólítottam az előttem halado gépjárművet megaphone-on ,hogy álljon félre majd állítsa le a jármű motorját, persze kicsit bővebben. Kiszállnék és ha csak rutinellenőrzés, az esetben elkérném az iratait. Ha ez mind szép és jó ,akkor utána megkérném vagy a társamat, vagy önszántamból én nézném meg a csomagtartóját.Visszatérve az iratokra, hogy bővebben kifejtsem kérnék tőle személyi igazolványt, jogosítványt és a járműről egy forgalmi engedélyt. Utána, ha minden igaz hogy végrehajtottuk az igazoltatást , azt lerádiózóm, majd visszaülünk az autóba és továbbmegyünk. Persze előtte illedelmesen elköszönünk. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ sajna nem sok van ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Inteligens normális megfontolt ember.csapatban nagyon jol dolgozok mindenkivel megértem a közös hangot és nagyon szeretek csapatban dolgzni. de egydül is elvagyok.hamar kiszurom ha valami nem tetszik és ha gyanus valami. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro a mi hatáskörünk. Los Santos-ba csak akkor mehetünk át ha adóztatni kell vagy rosszabb esetben üldözés esetén. Az igazoltat
sokat San Fierroba végezzük el ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Több felszólítás esetén, vagy ha egy bizonyos ügyben ellenkezik az adot személy legyen az hölgy/ur.Éles fegyvert bármilyen rablás vagy fegyveres bűnözők ellen vetünk be ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Norman Fred vagyok megértő tipus meghalgatom mindenkinek gondját baját és nem döntök elhamarkodotan odafigyelek minden egyes lépésemre.

BenOfficial

Újonc
2019. 01. 25.
31
12
Szeged
www.bendev.hu
V2 karakter
Ben De Bracco
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Norman Fred!

Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Ben D Revench

Altábornagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.