- 2023. 06. 10.
- 26
- 3
- V4 karakter
- Emma Brooks
- LV karakter
- Nora Harper
- V2 karakter
- nincs :(

Jelentkezési lap
OOC rész
Hogy hívnak?
- Laci/Kacsa -
Hány éves vagy?
- 16 -
Mellékeld a jelenlegi játszott percedet szinttel együtt!
- -
Milyen frakciókban voltál eddig, miért távoztál?
- Nem voltam még frakcióban. -
Voltál-e már adminjailben?
- Nem, nem voltam. -
Voltál-e már bannolva?
- Nem, nem voltam. -
Mellékelj képet az UCP-d büntetés rovatáról!
- -
Miért szeretnél ide csatlakozni? (Min. 5 teljes összefüggő mondat!)
- Szeretnék a csapat tagja lenni én is. Mindig is vonzott az egészség ügy, és úgy vélem itt lennék a legalkalmasabb a beilleszkedéshez. Igyekszem v4-en is karriert építeni, és talán a legjobb az OMSZ lenne ahhoz hogy elinduljon a karakterem élete Los Santosban. -
Mutatkozz be pár mondatban! (Min. 10 teljes összefüggő mondat!
- Mint fentebb említettem Lacinak hívnak, 16 éves vagyok. A v4-re még 2021-be regisztráltam, bár most kezdtem el játszani itt aktívabban. Ezelőtt a karakteremet Las Venturas szerveren vittem, ott gyűjtöttem össze 35 ezer perc után rengeteg barátot de végül arra jutottam hogy itt kezdjek el játszani. Hobbi szinten rp-zek már talán 6 éve bár lehet kicsit kevesebb, még nem kereken. Mindig is kimagaslónak éreztem a tudásomat a roleplay kapcsán, folyamatosan figyeltem arra hogy a legjobbat tudjam nyújtani más playerek számára is. Rengeteg egyéb szerveren is játszottam, ott tudást szereztem minden féle frakcióba, így a mentősökhöz is talán meglesz a kellő tudásom. Elég aktívnak érzem magamat, de ezt lentebb úgy is említeni fogom. Ha egy frakció tagja vagyok akkor számomra az első a minimumok teljesítése. -
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
- Naponta 4-5 óra. -
Rendelkezel TS3-al és mikrofonnal?
- Igen, mindkettővel. -
IC rész
Jelentkező neve:
- Nora Harper -
Születési helye, ideje:
- San Fierro Korház, 1998.04.15 -
Állandó bejelentett lakcíme:
- Los Santos Idlewood 21 -
Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése:
- Orvosi Egyetem, Egészségügyi ápoló -
Önéletrajz: (Min. 10 teljes összefüggő mondat!)
-
Név: Nora Harper
Email: Nora-H@seemail.com
Telefon: +38-77-479-5034
Lakhely: Los Santos, Idlewood
Rengeteg tapasztalattal rendelkezem. Remekül tudok vezetni, tekintve hogy voltam már Taxi sofőr, és Urma Transos. A tanulmányaim miatt értek az egészségügyhöz, ápoló szinten.
Remekül dolgozom csapatban, több kisebb saját projectben is részt vettem a baráti körömből, és sokat kellet együttműködnünk.
Emellett remekül beszélek angolul, és minimális szinten spanyolul is, így a kommunikáció semmi képpen nem okozhat gondot, hogyha esetleg külföldiekkel kéne működnöm.
Olyan helyet keresek, ahol van kihívás, és megedzhetem magamat mentálisan, és talán fizikailag is. Új barátokat szeretnék találni, és hosszútávú karriert kiépíteni.
-
Egészségügyi teszt
Írja le az ABCDE vizsgálat lépéseit:
-
A - Airway avagy légiút.
Megkell nézzni hogy szabad-e a légút. Hogyha nem elkell távolítani ami elzárja, ha eltört akkor stabilizáljuk és úgy yitunk légutat.
B - Brathing avagy légzés,
Meg nézzük hogy lélegzik-e a sérült, mellkasmozgás, légzésszám, kell-e oxigé. Hogyha nem lélegzik, egyéb jeleket nem mutatja akkor megkezdjük az újraélesztést.
C Circulation avagy a keringés,
Megnézzük hogy van-e vérző seb, pluzusa, vérnyomása. Hideg vagy nyirkos a bőr.
D - Disability avagy a neurologiai állapot
Megnézzük a pupillákat, tudatállapotát. Cukrát.
E - Exposure avasgy a teljes vizsgálat
Levetköztetjük a sérültet, és sérülést keresünk. Akár kiütés, lila folt vagy égés.
-
Sorolja fel milyen mentőegység típusokat ismer:
- Válaszod -
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
- Oximéter, Defibrillátor, Nyakmerevítő, Oxigénpalack, érleszorító, Infúziós szett, branül, Glükózmérő, Steril lapok, aspirátor, kötszerek, medikus táska. -
Szomszédja a kertben kaszával füvet vág. Hatalmas ordításra figyel fel, a szomszédba átnézve látja hogy a kasza a földön van, a szomszéd pedig a nyakát két kézzel fogja, a szomszéd nyakából dől a vér, mit tesz?
- Elsősorban azonnal értesítjük a mentőket, majd megfigyeljük hogy biztonságos-e a környezet. A sérültet meg kell nyugtatni, mivel a pánik ronthat a helyzeten. A nyaki vérzést azonnal csillapítanunk kell, tiszta steril rongyal törölközővel vagy ruhával erősen leszorítjuk a sebet, ha van rá lehetőség segítésget kérünk hogy tartsa erősen a nyomókötést. Fontos hogy hátra legyen fektetve, lábai legyenek kicsit megemelve, a fejét stabilan tartsuk. Az állapotát folyamatosan figyelni kell, ne romoljon.-
Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
- Elsősorban megnézem az életjeleket, légzés, mellkasmozgás, pulzus. Hogyha nincs, akkor megkezdem a laikus újraélesztést, jelzem valakinek hogy értesítse a mentőket, ha nincs senki akkor én értesítem kihangosítva. -
Munkahelyén a főnöke arcán eltérést vél felfedezni, főnöke szédülésre panaszkodik, mosolyogni nem tud. Jobb oldalát zsibbadtnak panaszolja, jobb karját megemelni nem tudja, beszéde érthetetlenné kezd vállni, mit tesz?
- Ez a helyzet eléggé súlyos is lehet mivel fent áll a sztrók gyanúja. Azonnal hívom a mentőket. Emellett figyelem az állapotot, le ültetem vagy lefektetem, próbálok vele beszélni ha még eszméleténél van. Nem engedhetem hogy mozogjon, vagy felálljon mivel ez ronthat az állapotán. Ha elveszíti az eszméletét gyakran ellenőrzöm a légézést.
-
Karácsonyi ebédnél a szomszéd gyereke rohán át önhöz mert az édesanyja félrenyelt és fulldoklik. A szomszédba érve az édesanyát már a földön fekve találja, látszólag nincsen légzése, mit tesz?
- Megkezdek egy gyors állapot felmérést. Ha nem mutat életjeleket értesítem a mentőket, majd megtisztítom a légutat, és megkezdem a laikus újraélesztést.-