Nonu Cila - Pius Zoilus [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kodda

Barangoló
2019. 04. 29.
93
753
20
sopron
youtu.be
V4 karakter
nour xelil
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
nonu cila

Panaszra tett személy InGame neve:
pius zoilus

Panasz oka, leírása, kifejtése:
derby

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/fuz6xp | https://streamable.com/v0j86l

Megjegyzés:
-

bxrnii.

Újonc
2023. 08. 06.
39
180
Nagykanizsa
V4 karakter
niels_elkjaer.
LV karakter
callum_rees.
Sziasztok.

Az üldözés közben ütköztünk, ezért elkezdett nagyon húzni balra a kocsi, ez a 2. klippen is megnyilvánul, berázkódott a kocsi, ezáltal irányíthatatlanná vált, balra húzott és bementem Nonu elé. 1. klippen ahogy nézem szinkron történt, mivel nálunk nem volt semmilyen ütközés. Ebből a két piti ütközésből egyébként szerintem nem lett hátrányod/előnyünk.

• Vicces
Reactions: Memes és DiLorenzo

bxrnii.

Újonc
2023. 08. 06.
39
180
Nagykanizsa
V4 karakter
niels_elkjaer.
LV karakter
callum_rees.
Szerettem volna rövidebbre fogni az üldözést, hátha körbetudunk fogni ezekkel a manőverekkel, én nem tartom irreálisnak. Ha szeretnéd, megtéríthetem a károd. edit: Később vettem észre, hogy ekkora mértékben sérült a bal oldali felfüggesztés.

• Vicces
Reactions: Memes és DiLorenzo

bxrnii.

Újonc
2023. 08. 06.
39
180
Nagykanizsa
V4 karakter
niels_elkjaer.
LV karakter
callum_rees.
Hát ha körbe akartad fogni ezzel a manőverrel, akkor csak ráhúztad nem?
Nem, ne forgasd ki a szavaimat légyszíves. Nem húztam rá egyszer sem az autót. Azért mentem előre, hogy esetlegesen betudjak állni elé, amennyiben lekanyarodik, az 1. klippen ez meg is történt, viszont szinkron volt, mivel nálam nem törtünk és nem is ütköztünk össze.
Látszik, hogy mikor mennél neki az oszlopnak akkor kanyarodsz el, és nagyon jól kanyarodik az autód.
A videón nem látszik az, hogy berázkódik a kocsi. Nagy sebességgel mentem az emelkedőn, még én se értettem, de berázkódott, majd behúzott balra.
ertem, meg az elso hozzaszolasodra reagalva annyit irnek hogy ez a 2 piti utkozes eredmenyezheti azt hogy leall a kocsi vagy eppen ido elott elkezd huzni, ami miatt nem tudok pl radiozni a barataimnak, mivel az iranyitasra kell figyeljek, szoval beletud szolni
Erre a példára amit felhoztál, a társad melletted ült, de igazából rendben, megértem. Én felajánlottam, hogy megtérítem a károd minden esetre.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Úgy kellene vezetni, hogy figyelembe tartod az autód és annak képességét, és hogy ne rázkódjon be ilyenkor, mert ezzel el tudod rontani a másik játékélményét.
Én felajánlottam, hogy megtérítem a károd minden esetre.
Ezt a részét beszéljétek meg privátban.
A panaszt következmények nélkül zárom, legközelebb figyelj oda, hogy úgy vezess, hogy másnak ne okozz ezzel kellemetlenséget.
Zárom, szép hetet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.