Nonu Cila - Andreas Zaisser [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kodda

Barangoló
2019. 04. 29.
93
753
20
sopron
youtu.be
V4 karakter
nour xelil
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
nonu cila

Panaszra tett személy InGame neve:
andreas zaisser

Panasz oka, leírása, kifejtése:
derby

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/9pmcaq

Megjegyzés:
-

Szzzka

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 08.
447
241
21
Kecskemét
V4 karakter
Andreas Zaisser
LV karakter
Andreas Zaisser
Hali! Természetesen nincs saját szemszögem. Megdobott a bucka a sikátor kereszteződésében, amikor meg kormányzok nekem balra, akkor meg elakartam kerülni, hogy frontálisan ütközzünk. Számomra kivédhetetlen volt az eset, nem volt szándékos.

Szzzka

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 08.
447
241
21
Kecskemét
V4 karakter
Andreas Zaisser
LV karakter
Andreas Zaisser
Látszódik, hogy a saját sávomban közlekedek, amikor a bucka megdobott, akkor kidobta a jármű orrát balra.

Szzzka

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 08.
447
241
21
Kecskemét
V4 karakter
Andreas Zaisser
LV karakter
Andreas Zaisser
Amikor a kocsimat megdobta a bucka, abban a pillanatban már ment át szembe sávba, a videón jól látszik, hogy amit kivágtál kép, egy pillanatig tart, és próbáltam a csúszást korrigálni, és elkerülni azt hogy a két kocsi frontálisan ütközzön, szerencsétlenül jött ki az egész.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Egy pillanatig engedted fel a kanyarodást, utánna, az ütközés pillanatában, újból kodda felé irányítod a kocsit.
image.png

Edit:
image.png
Az ugartóra úgy mentél rá, hogy balra kanyarodsz, de egyből el is engedted, szóval lett volna esélyed kikerülni a menekülő gépjárművet.
A fent látható képen az látszik, hogy elengeded a kanyarodást. Mivel ezelőtt már balra (kodda felé) irányítottad az autót, és itt elengedted, lett volna esélyed, hogy egyből elkerüld, ha jobbra kirántod. Egyébként a kép előtti pár képkocán is volt egy ilyen eset, ahol elengedted a kanyarodást, és tudtál volna menni tovább egyenesen/jobbra, hogy ne ütközzetek.
image.png

Utoljára szerkesztve:

Szzzka

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 08.
447
241
21
Kecskemét
V4 karakter
Andreas Zaisser
LV karakter
Andreas Zaisser
Én ekkor abban a pillanatban így láttam helyesnek, biztos megoldhattam volna jobban a szituációt. Egyáltalán nem volt célom a derbyzés, amikor láttam hogy elkerülhetetlen az ütközés, próbáltam minél kisebb sebességgel ütközni, ezért is húztam el a kocsi orrát amennyire lehetett.

• Tetszik
Reactions: Sanyikasz

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Teljesen érthető, de úgy kellene közlekedni (főleg, hogy tudod mdc jelekből, hogy jön szembe az üldözés), hogy ne ugrass rá és/vagy ne menj neki frontálisan az üldözött autónak, hisz látod, hogy merre megy. Ebben a helyzetben meg főleg elkerülhető lett volna ez az egész.
120 percet fogsz kapni, legközelebb viszont kérlek figyelj oda ezekre a helyzetekre, ahol simán elkerülhető a baleset.
Zárom, szép hetet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.