Hali! Természetesen nincs saját szemszögem. Megdobott a bucka a sikátor kereszteződésében, amikor meg kormányzok nekem balra, akkor meg elakartam kerülni, hogy frontálisan ütközzünk. Számomra kivédhetetlen volt az eset, nem volt szándékos.
Amikor a kocsimat megdobta a bucka, abban a pillanatban már ment át szembe sávba, a videón jól látszik, hogy amit kivágtál kép, egy pillanatig tart, és próbáltam a csúszást korrigálni, és elkerülni azt hogy a két kocsi frontálisan ütközzön, szerencsétlenül jött ki az egész.
Egy pillanatig engedted fel a kanyarodást, utánna, az ütközés pillanatában, újból kodda felé irányítod a kocsit.
Edit:
Az ugartóra úgy mentél rá, hogy balra kanyarodsz, de egyből el is engedted, szóval lett volna esélyed kikerülni a menekülő gépjárművet.
A fent látható képen az látszik, hogy elengeded a kanyarodást. Mivel ezelőtt már balra (kodda felé) irányítottad az autót, és itt elengedted, lett volna esélyed, hogy egyből elkerüld, ha jobbra kirántod. Egyébként a kép előtti pár képkocán is volt egy ilyen eset, ahol elengedted a kanyarodást, és tudtál volna menni tovább egyenesen/jobbra, hogy ne ütközzetek.
Én ekkor abban a pillanatban így láttam helyesnek, biztos megoldhattam volna jobban a szituációt. Egyáltalán nem volt célom a derbyzés, amikor láttam hogy elkerülhetetlen az ütközés, próbáltam minél kisebb sebességgel ütközni, ezért is húztam el a kocsi orrát amennyire lehetett.
Teljesen érthető, de úgy kellene közlekedni (főleg, hogy tudod mdc jelekből, hogy jön szembe az üldözés), hogy ne ugrass rá és/vagy ne menj neki frontálisan az üldözött autónak, hisz látod, hogy merre megy. Ebben a helyzetben meg főleg elkerülhető lett volna ez az egész.
120 percet fogsz kapni, legközelebb viszont kérlek figyelj oda ezekre a helyzetekre, ahol simán elkerülhető a baleset.
Zárom, szép hetet.