Non rp-s hirdetés - Billy Ray Jhonson [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Royyy

Újonc
2019. 03. 21.
71
89
V4 karakter
Roy Wardell
LV karakter
Roy Wardell
V2 karakter
Nincs
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Roy Wardell

Panaszra tett személy InGame neve:
Billy Ray Jhonson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp-s hirdetés, szerintem a kép mindent elmond, nincs mit hozzáfűzni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Matrix

Barangoló
2022. 02. 23.
87
38
V4 karakter
Billy Ray Jhonson
Várom a válaszát.
Szia ez nem én vagyok, hanem a zacisnál lángolt a csávó kocsija és ráállt. Mivel nem tudtam milyen képet tegyek ki a hirdetésbe ezért kitettem ezt, de nem hittem hogy valaki pkt nyit rá, azt hittem hogy mosolyognak rajta egyet és nem veszik komolyan. Háát. Remélem ezzel nem szegtem meg semmi komoly szabályt, töröltem is a hirdetést...

Royyy

Újonc
2019. 03. 21.
71
89
V4 karakter
Roy Wardell
LV karakter
Roy Wardell
V2 karakter
Nincs
Alapvetően jót mosolyogna rajta szerintem mindenki, de nem gondolom hogy ha te pl való életbe azt látnád hogy egy lángoló kocsi tetején valaki táncol, akkor azt lefényképeznéd, majd hirdetésed képének kiraknád. Elvégre RP szerveren vagyunk.

Matrix

Barangoló
2022. 02. 23.
87
38
V4 karakter
Billy Ray Jhonson
Alapvetően jót mosolyogna rajta szerintem mindenki, de nem gondolom hogy ha te pl való életbe azt látnád hogy egy lángoló kocsi tetején valaki táncol, akkor azt lefényképeznéd, majd hirdetésed képének kiraknád. Elvégre RP szerveren vagyunk.
Le is szedtem a hirdetést. :D Persze a való életbe nem csinálunk ilyet, de nem is ott vagyunk azért, persze próbálok normálisan rpzni de ez nem egy olyan komoly dolog ami vérre megy.. 😅 de most viccesnek találtam és lefényképeztem, szerintem ez azért nem akkora nonrp. De téged is megértelek

• Tetszik
Reactions: R3pt1L3 és jimre

Matrix

Barangoló
2022. 02. 23.
87
38
V4 karakter
Billy Ray Jhonson
Hát meglátjuk, remélem ez nem jail... le is vettem a hirdetést. (1 ember likeolta a pkt,a többi mind röhögős emojit nyomott, sztem ez tükrözi hogy azért nem akkora nonrp

Utoljára szerkesztve:

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Nonszensz az, hogy egy autóshirdetéshez egy olyan képet csatolsz, ahol egy ember "tűzben táncol".
Van egy sejtésem, ha körbenézel az irl hirdetések között, nem igazán fogsz találni ilyenre példát.
A jövőben törekedj arra, hogy a hirdetéseidhez normális - odaillő képeket csatolj, ne pedig teljesen offtopic, nonszensz dolgokat.
Jogos a panaszkönvy, Billy büntetése 120 perc adminjail.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.