Játékbeli, és fórum neved:
Játékon belül Mayumi Seals, fórumon Noir.Előző fórum neveid:
hope, hopesfuneral, jermaine, weasel, ise, saegusa.Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
Las Venturas -on kezdtem év elején játszani, onnan jöttem át nemrégiben. Fórum részről, ez az első SGS fórum amelyen megtalálható vagyok, konkrétan a nyitás óta, adminként pedig volt valamennyi időm tanulmányozgatni a moderációs részét is.Miért válasszunk téged a csapatban?
Türelmesnek és segítőkésznek vallanám magamat, ezek mellett úgy hiszem, hogy terhelhető is vagyok. Általában ha elvállalok valamit akkor azt komolyan veszem, huzamosabb ideig csinálom.
Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Egyszerűen csak szeretném az itt elöltött időmet kamatoztatni, segíteni az új felhasználókat, elkerülni a szabálysértéseket. Korábban is érdekelt már a Globális Moderátori pozíció, most pedig lehetőségem van egy próbát tenni rá, szóval miért is ne.Naponta mennyi időt töltesz fórumon?
Jelenleg is simán eltöltök 5-6 órákat fórumon, chaten is elég aktívnak vallanám magamat.Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
LV -n lehetőségem volt SGH és Adminisztrátori pozíció betöltésére, akkor volt lehetőségem rátekinteni a fórum moderációs részére is. Teamspeakkel pedig természetesen rendelkezem.Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Első sorban elküldeném a fórum-és chatbox szabályzatot az adott személynek, majd eligazítanám, hogy fórumon mit merre találhat, elmagyaráznám az előre megadott minták használatát, a karakter nevének megadását a profilján, esetlegesen elküldenék neki pár leírást a fórummal kapcsolatosan, szükség esetében valószínűleg felhívnám teamspeakre, hogy szóban segítsem ki őt.Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Jelenleg hébe-hóba nézegetem az összes részleget, olvasgatom a topicokat és dobok egy-két hozzászólást, de mivel már a v3 -as szerveren játszom, szeretném a fókuszomat fórumon is a v3 -as részleg felé irányítani.Ismeretséged a csapaton belül?
Nem igazán van, legalábbis nem a v3 -as csapaton belül.Mesélj magadról minimum 10 mondatban.
Richárd vagyok, 16 éves. Szabolcs megyében születtem, azon belül Kisvárdán. Jelenleg Pap -on élünk, itt végeztem az általánost, középiskolát pedig Kisvárdán választottam, ahol jelenleg is tanulok Informatikai tagozaton. Egyedül ez és az Angol nyelvi tagozat fogott meg, végül erre esett a döntésem, bár a későbbiekben inkább valamiféle Angol nyelvet involváló (tolmács, fordító satöbbi..) munkát szeretnék szerezni. Ezeket leszámítva, szabadidőmben főként a gép előtt ülök, videójátékokkal játszom és a fórumon lógok. Viszont mivel rólam van szó, nincs olyan nap, amikor ne hallgatnék zenét, egy napot nem bírnék ki zene nélkül. Ez főként hiphop -ot foglal magába nálam, kizárólag külföldi előadóktól, mint például J. Cole, J.I.D és egyebek. A sport sem áll messze már egy ideje tőlem, járok edzőterembe, nemrégiben kezdtem el kocogni is napi szinten, gördeszkázni. Ezeket leszámítva, mint sportág egyedül a kosárlabda tud lekötni, nem igen vagyok a foci, kézilabda és egyebek kedvelője. Ezekből talán valamilyen szinten meg lehet tudni, hogy miféle ember is vagyok, ennél többet nem is igen tudnék írni, köszi ha elolvastad.
Utoljára szerkesztve: