Tisztelt jelentkező!
Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.
A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!
Teljes neve:
Noel William
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
-15.6.1993 Las Venturas-
Bejelentett lakcím:
- 685 Lucky Lane -
Telefonszám:
- +38-76-972-4655 -
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Mindig érdekelt a szakma, illetve annak tanultam ki magam és szeretném fejleszteni magam.-
Miért pont önt válasszuk?
- Gyorsan tanulok, megbizzható vagyok, illetve rugalmas is és szeretnék csapat munkába dolgozni. -
Hol talált cégünk hirdetésére?
- Weboldalon.-
Korábbi munka helye, feladatköre:
- Taxis és Jesse Car Service-ben dolgoztam. -
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Felmondás
[—] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- x -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Noel William
Kelt: 5.10.2024
Noel William
Kelt: 5.10.2024
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
- Imi. -
Betöltött életkorod:
- 21 -
Jelenlegi játszott perced:
- 21,900 -
Korábbi frakcióid:
- Taxi,Jesse -
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Taxi-kevés fizzetés Jesse-nem volt szabad időm. -
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 5-6 éve. -
Terveid a frakcióban:
- Szeretném bebizonyitani hogy bizhatnak bennem, illetve teljesiteni minden egyes feladatot és szeretnék csapat munkában dolgozni. -
Miért válasszunk téged?
- Megbizzható vagyok, gyorsan tanulok, szeretném fejleszteni magam és egy jó közösségben dolgozni -
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- 5-6 órat -
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -
Account ID-d:
- 3938 -
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Imi vagyok, 21 éves. Szabadidőmet haverokkal, autóban és a gép előtt szokom eltölteni. Szlovákiában élek, nemmessze a magyar határtol. Türelmes, barátságos, rugalmas személy vagyok, de olyan ha olyan helyzet kerül akkor feltud forni a vizem. Elég gyorsan tudok haverkodni az emberekkel, egyet értek velük bárkivel is találkozok. Villanymérnöknek tanultam ki, dolgoztam már kábelgyárban, 2 alkalommal taxicégbe pillanatnyilag egy konténergyárban dolgozok. Fuvarozni mindig is szokok ha valakinek kell és a haverjaimnak nagyon sokat segitek bármiben is. Több éve RP-zek, sok tapasztalatom van több szerverről is. De legtöbb időmet LV-vel töltöttem el, ez is lett a kedvencem. Szeretek csapatban dolgozni, kissebb/nagyobb RP-ket rendezni-