Carrier de Mandel Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Noel Morgan >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< New York 1998 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Luna Thompson >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< ((azt most nem tudom megmondanni a ban miatt)) >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< Jelenleg Hotelben lakom >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogositvany >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Nincs >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< En egy jokepu fekete boru ember vagyok! Jo vezetesi kepessegekkel rendelkezem szoval gyorsan es balesetmentessen vezetek! Mindig is az volt az almom hogy taxis legyek mert szeretek vezetni es nagyabol sokat keresnek ezt onnan tudom hogy sokat ultem taxiba es erdeklodtem! Jogositvannyal rendelkezem! >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Noel Nagy >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 13 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< SeeMta szerverein osszesitve ~13500 perc (~11500 v3, ~2000 Lv) >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Nagyabbol tapasztalt Rp-s vagyok es szeretek jatsszanni es egy huzamossab ideig is tudok jatsszanni egy nap! Amikor elkeztem jatszanni seemta v3 mon az elso celom az volt hogy a taxis legyek! Meg amikor unatkoztam a szerveren akkor mindig csak autozgattam a mapon! >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< En egy 13 eves "gyerek" vagyok aki nagyon szeret gepezni, bicozni stb.... Amerikaban elek es kb. jol tudok angolul! Van sok baratom es nagyon szeretek seemta-n Rp-zni! Hobbaim biciklizes es gepezes! 8-adik osztalyos leszek ebben az evben es nem szeretem a sulit de szerencsemre itt nagyon konnyu a suli! Mindig is nagyon szerettem volna MTA-zni de nem voltam akkora technikai zsenni 10-12 evessen szoval a nyar elejen keztem el jatszanni!
>
Jelentkező aláírása:
Noel Morgan
Noel Morgan
Utoljára szerkesztve: