Noah von Lars jelentkezése

mopszii

Újonc
Támogató
2019. 02. 18.
17
12
V4 karakter
Noah von Lars
LV karakter
Hamdii El Bachir

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ 20 ~

Mi az Account ID-d?
~ 172301 ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 2018 óta ~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 2018.09.11 - 5 564 perc. Sajnos nincs meg a 10.000 perc, mivel más szerveren voltam inkább anno, utána GTA 5 RP-re tértem át. ~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ Nem: ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ 3-4 óra. Néha akár délelőtt, de leginkább este. ~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Igen ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ SCKK Taxi, kb 2 hónap ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincs ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ A szerveren töltött perceim ellenére elég régóta vagyok tagja az MTA közösségének, így véleményem szerint hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak. ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~ Noah von Lars ~

Születési helye, ideje:
~ Dánia, Koppenhága, 2003.06.05. ~

Édesanyja leánykori neve:
~ Dietrich Alma ~

Bejelentett állandó lakcím:
~ Jelenleg nem elérhető ~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Szakgimnázium ~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen ~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Motoros családból származom, volt egy buszos cégünk is, így motorokat, autókat és buszokat is volt már szerencsém szerelni. Próbáltam elhelyezkedni más területeken mióta ide költöztem, azonban eddig nem sikerült olyan munkahelyet találnom, ahol úgy éreztem, hogy nekem itt a helyem. Előző lakhelyeimen, külföldön már volt szerencsém szerelőként dolgoznom, azonban mióta ide költöztem, még nem. Úgy érzem, hogy ez a legkomfortosabb terület ahol otthon tudom magam érezni munka közben. Remélem mihamarabb lesz szerencsém hogy egy interjú időpontot egyeztessünk, ahol ha bármi kérdésük van még, azt átbeszélhetjük. ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Igen, már volt szerencsém egy pár járművet szerelni máshol. ~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Kitartó és higgadt embernek tartom magamat, ami egy jármű szerelésénél jól jöhet. Egy viszonlag stabil háttérrel rendelkezem, aminek köszönhetően nem ilyeszt meg egy újabb kihívás. Barátkozó típus vagyok, azonban nem erőltetem rá magamat senkire, így akár az ügyfelekkel jó munkaviszonyt is ki tudok építeni, illetve a kollégákkal is. Éjjeli bagolynak mondanám magam, ami miatt akár a késő esti órákban is elérhető vagyok, így ha szükség lenne, bármikor riasztható vagyok, akár éjszakai ügyeletesnek is a telepen. Ezek mellett a megbízhatóság is fontos, ha bármi közbe jönne ami miatt nem tudnék megjelenni munkában, vagy esetleg szabad lennék és más időben is be tudnék jönni pluszban az alap munkaidőmön felül, akkor ezeket az illetékesek felé mihamarabb jelzem. ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~ Szakgimnáziumban végeztem műszaki informatikán, így maga a végzettségem sajnos nem tükrözi a tudásomat gépjármű szerelés terén. 10 éves koromban kezdtem el asszisztálni apukámat akármikor valamit szervizelni kellett. Egy nyáron olyan 15-16 éves koromban volt lehetőségem egy műhelyben dolgoznom, ekkor szereztem meg a fontosabb alapokat amik segítségével tudtam munkát szerezni, mint szerelő. Sajnos az elmúlt években 4-5 ször költöztem, így nem volt folyamatos munkaviszonyom, viszont szinte mindenhol sikerült ezen a téren munkát találnom. Jelenleg úgy néz ki, hogy itt sikerült végre letelepednem, így remélem sikerül itt is elhelyezkednem ezen a területen. Egy kis felfrissítésre valószínűleg szükségem lenne, azonban az alapok nem vesztek el, így szinte azonnal munkába tudnék állni. ~