Elutasítva Noah Veneti --- Jake. ( Helyette nyitom. )

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ZsombiiLV

Pletykafészek
2020. 01. 12.
877
3 558
19
LV karakter
Kendrick Simmons
zoldlogo.png

Neved:
< Noah Veneti ( Helyette. ) >

A ban időpontja:
< 2021.09.25
>

A ban időtartama:
< Végleges kitiltás. >

Neve, aki bannolt:
< @Jake >

A ban oka:
< Nonrp, súlyos UCP. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretnék visszatérni a szerverre egy utolsó eséllyel, mely által a legközelebbi 5 percen felüli jailem után örökös kerülne vissza rám. Számomra egy admin sem figyelmeztetett, még sulyosított jailt sem kaptam sem érte, utolsó esélyt vállalva vissza szeretnék térni. A pontos szituáció az volt, hogy 2-3 vonatóval mentem, egymásra kötve SASD-től Redline kapujáig, ahol megfordultam, leszedtük az autókat és bevittük (volna) megszereltetni őket. Ekkor egy rosszakaróm élt a lehetőséggel "kapott az alkalmon,, és adminisztrátort hívott. A szerveren nem gondolnám, hogy bárkinek ártottam volna bármit, ezzel a tettemmel sem FUN-t akartam véghez vinni, még csak kép sem készült az esetről, éppenséggel az egyik haverom megvásárolta a vontatókat és ketten voltunk elérhetőek, gyorsan megszerettük volna oldani, oda fele menet még csak látni se láttak minket, kivéve a szerelőtelepen, ahol már igazából szedtük szét az autókat. A szereltetés után jött két srác, akik segítettek elvinni az ottlévő autókat, mikor vissza tértünk Jake odajött és felgettelt egy tetőre és megkaptam az örökös kitiltásomat, amiről nem voltam tájékoztatva. Elnézést kérek attól, akinek ez fájó pont volt, vagy elrontottam a játékélményét, tőled is elnézést kérek Jake, remélem az ünnepekre való tekintettel megkapható az utolsó esély. >

• Tetszik
Reactions: lorooolv

Jake

legenda
2019. 01. 10.
757
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Nem adok még unbant.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.