Elfogadva Noah Torres UNBANN kérelme (nevében írom)- Gedy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bogi24

Újonc
2019. 01. 11.
35
13
V4 karakter
Raul Torres
LV karakter
--
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Noah Torres

A ban időpontja:
2024.01.07.

A ban időtartama:
1 hónap

Admin neve, aki bannolt:
GedY

A ban oka:
DM, RP közbeni heal kártya használat.

Amiért szeretnéd az unbant:
Szeretnék játszani a szerveren, illetve igen hibáztam nem kellett volna kártya után használni a fegyvert meg a kártyát se használni. Elnézést a hibáért.

Megjegyzés:
Láttam, hogy a velem együtt bannoltak is kaptak Unban fejében adminjailt ezért gondoltam én is megpróbálom és remélem pozitív kimenetele lesz ezen lap elbírálásának.

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Szia, a többiek azèrt kaptak enyhitèst, mivel nem használtak lőfegyvert,ès a kártya használattal az egyik fèl nem okozott jelentős játèkèlmèny romlást,csak az RP kimenetelèt,illetve megfelelően segítettèk a munkámat, bizonyítékokat jutattak felém.

Sajnos te kártyáztál ès lőttèl utána bosszúból/önvédelemből, 1 játékost megöltèl,másikat is lőtted csak túlmelegedett a fegyvered, vagy kifogyott a lőszer.
Szabálytalanságra nem szabálytalanság a válasz,ilyen esetben hagyd amit csinál,nem lesz károd, hîvj admint legközelebb,ès nem törtènik mind ez.

Az ilyen kártyákat csak RP szituáción kívül lehet használni.

Minden esetre figyelembe veszem,a korrektsègedet az ügyhöz, rossz szavad nem volt, jól vázoltad fel a dolgokat, e mellett ismerlek annyira,hogy tudom nem szándèkos volt, csak a szabályzatot nem ismered megfelelően.

A kitiltásod lekerül X perc adminjailèrt cserèbe, kèrlek a szabályzatot figyelmesen olvasd át,akàr többször is, közeljövőben ennek fejèben, ha előfordul súlyosabb szankciókra számithatsz.

Nagy nehezen, de elfogadva, jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.