???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Noah Ramirez
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Los Santos 2000.02.03.
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Dvora Berger
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188803884
>Jelentkező lakcíme:
<
Spooner street 3.
>Jelentkező e-mail címe:
<
noahramirez20@seemail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B kategória, C kategória, D kategória
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
nincsen
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Nagyker futárságnál kezdtem el dolgozni, ahol sokat vezetttem. Mellette farmokon dolgoztam amiböl tudtam venni egy aútót, és nagyon sokat vezettem. Nagyon szeretek vezetni. Nagyker futárkodásom után buszsofőr lettem. Pár évig dolgoztam ott aztán gondoltoam kipróbálok valami újat.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Ling Máté
>Hány éves vagy?
<
13
>Játszott perceid száma:
<
9658
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/EPojunC
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Barátságos vagyok ezért könnyen beilleszkedek, azonban ezt egy kicsit megnehezíti az hogy szégyellős vagyok. Próbálok mindig kitartó lenni, és minnél kedvesebb. Segítőkész vagyok és próbálok minél több dologban segíteni.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
discordom van de mikrofonom sajnos ninscen
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
elolvastam és elfogadom
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Ling Máténak hívnak, Nyíregyháza külső részén élek. Nyiregyre járok iskolába , és a 7. évfolyamban vagyok. Van egy testvérem, akivel nem mindig jövünk ki jól. Sport/ hobbiként önvédelmi sportra járok. Szokam segiteni a szüleimnek, mikor a konyhában, mikor a kertben. Mint ahogy az már kiderült szégyellős vagyok, és barátságos. Ha már megszoktam egy közösséget akkor lazább vagyok. Sajnos vannak helyzetek amikor elég ideges is tudok lenni.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Noah Ramirez
Noah Ramirez