NO LIMIT CREW

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
SeeMTA v3
KREATÍV EVENT 2019 / 2020

────────────────────────────
In-Game neved:
< Dexter McNair >

Kategóriád:
< Videó >

Pályaműved:
< NO LIMIT CREW >

Leírás a pályaművedről:
< A videó egy általunk vezetett frakciórészlegről szól, amely egy illegális autós szervezetet mutat be röviden. >

Utoljára szerkesztve:

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Szia, pótold a mintát, és olvasd el a szabályzatot kérlek.

• Tetszik
Reactions: Tranes

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Szeva, kerestem de valahogy nem találtam hirtelen, a topic link hamarosan meglesz, kösz.
Szerkesztettem, viszont a mintát csekkold, 2018 helyett 2019 van.

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Értem én, hogy RP, de azért több időt is belerakhattatok volna. Nekem nem tetszik.
Értem én, hogy megvan a saját véleményed, és természetesen legyen is meg, jó az, ha az embernek vannak véleményei különböző dolgokról, de nem értem, hogy miért kell mindent leszólni. Nem csak ide írtál full negatív hozzászólást, hanem a másik videó alá is. Tudod mit? Írj nyugodtan negatívat, de akkor ne csak azt vágd hozzá a készítőhöz, hogy Te úgy látod, hogy egy kupac szart hozott létre, hanem nemtetszésed kifejezése mellé írd le azt is, hogy szerinted mit csinálhatna a jövőben máshogy ahhoz, hogy jobb/minőségibb tartalmat készíthessen.
Nem kötözködni szeretnék, csak tudod nagyon szemet szúr, amikor valaki eredmények és tettek nélkül kritizál valamit.
Peace???

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Ide lehet, hogy nem írtál igazán leszóló monológot, de más topichoz igen. Ezzel le is zárnám. Nem szeretnék bármi féle veszekedést kezdeményezni, avagy nézeteltérést generálni, ezek messze állnak tőlem, és nem rám vallanának. A lényeg csak annyi, hogy én a helyedben megfontolnám azt amit írtam.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
Azt a verekedést nem igazán értem, de pár ötletet leírnék amit szívesen látni szerettem volna az egészben:
- garázsból / alúljáróból kitaláló szuperverda
- jármű szerelés / matrica festés
- valamivel normálisabb illegális verseny éjjel
- éjjeli cruising
- parkolóban való mutatvány / drift
- anti-lag csitt-csatt dirr-durr
- szebb körülmények közti tuningshow
- az ölésen kivüli illegális tevékenység (drog árulás, illegális tárgy szállítás)
+egyéb dolgok amiket nem tudok telóról leirni mert nem látok semmit a chattől
Rengeteg időtök van még átdolgozni az egészet, szerintem jó vidi lett, de fellehetne dobni jobban, és félek, hogy jobb videók is jönnek amik lelöknek a dobogóról

petyosz

petykó ?
2019. 01. 14.
354
2 510
V4 karakter
hayden sagase
LV karakter
Karson Feng
Azt a verekedést nem igazán értem, de pár ötletet leírnék amit szívesen látni szerettem volna az egészben:
- garázsból / alúljáróból kitaláló szuperverda
- jármű szerelés / matrica festés
- valamivel normálisabb illegális verseny éjjel
- éjjeli cruising
- parkolóban való mutatvány / drift
- anti-lag csitt-csatt dirr-durr
- szebb körülmények közti tuningshow
- az ölésen kivüli illegális tevékenység (drog árulás, illegális tárgy szállítás)
+egyéb dolgok amiket nem tudok telóról leirni mert nem látok semmit a chattől
Rengeteg időtök van még átdolgozni az egészet, szerintem jó vidi lett, de fellehetne dobni jobban, és félek, hogy jobb videók is jönnek amik lelöknek a dobogóról
Ezzel az a baj, hogy ők nem szerették volna megcsinálni ( szerintem ) illetve az ő munkájuk, ők így látják szépnek és jónak.;)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.