Felülvizsgálati Kérelem
Panasszal élő adatai
Teljes név:
- William Stewart
Bejelentett lakcím:
- San Fierro Bayshore Freeway, 5.
Telefonszám:
- +38-76-233-3750
Személyazonosító igazolványról készült másolat
(Minden esetben kötelező!):
-
Vezetői engedélyről készült másolat
(Amennyiben a panasszal élő fél büntetése járműhöz is kapcsolódik, abban az esetben kötelező):
-
Forgalmi engedélyről készült másolat
(Amennyiben a panasszal élő fél büntetése járműhöz is kapcsolódik, abban az esetben kötelező):
- Melléklet
Fegyverengedélyről készült másolat
(Amennyiben a panasszal élő fél büntetése fegyverhez vagy engedélyhez is kapcsolódik, abban az esetben kötelező):
- Melléklet
Jogi képviselő bejelentett irodájának engedélye
(Amennyiben a panaszt ügyvéd nyújtja be védencének nevében):
- Vállalkozói Igazolványról / Számlatömbről kép
Panaszra tett fél adatai
Megbízott neve:
(Terrorelhárítási Központnál nem kitöltendő, azonban a gépjármű kötelező)
- Mya Palmero
Megbízott szervezete:
(Rendőrség / Nemzeti Nyomozó Iroda / Terrorelhárítási Központ / See City Honvédség)
- Nemzeti Nyomozó Iroda
Megbízott jelvényszáma:
(Terrorelhárítási Központnál és a See City Honvédségnél nem kitöltendő, azonban a gépjármű kötelező)
- Nem viselt jelvényt
Megbízott kiosztott gépjárművének adatai
(Amennyiben az előző kettő ismeretlen, abban az esetben kötelező):
- BMW
- Rendőr autó
- AA 01 69
A panasz kifejtése
A panasz részletes leírása:
Tisztelt Címzett!
- Az autómmal haladtam az úton, majd nagy sebességgel akartam bevenni egy éles kanyart és amikor láttam, hogy ez nem kivitelezhető inkább levágtam a kanyart. Ez előtt pár másodperccel haladt el mellettem egy rendőrautó. A manőver után láttam a visszapillantóban, hogy megfordul a rendőrautó. Sejtettem, hogy utánam jön egyébként is meg akartam állni egy paranormális szellemvadászat miatt, de így mindenképp megálltam, amikor hallottam a szirénázást is. Rögtön kiszálltam az autóból, mert a paranormális eseményre jöttem, de miután felszólítottak, hogy szálljak vissza a gépjárműbe vissza is szálltam. Minden utasítást követtem, bemutattam az irataim. Minden rendben volt a kötelező tartozékokkal együtt.
- Tudtam, hogy ezért a manőverért meg fognak bírságolni amit teljesen jogosnak is tartok. Csak éppen más szabálysértési kategóriába soroltak, hogy sokkal nagyobb maximálisan kiosztható bírsággal tudjanak csekket adni. A nyomozó Hölgy szerint "KVSN" szabálysértést követtem el. Az én tudomásom szerint nem tettem ki közvetlen veszélynek senki életét vagy testi épségét, se nem rongáltam közutat vagy bármilyen közúti jelzést, mivel egy árva lélek vagy autó se volt a közelben (a rendőrautó ami korábban elment mellettem nyilván már nem veszélyeztettem) és nem ütköztem semmivel. Az is azt igazolja, hogy semmi forgalom nem volt, hogy időben éjfél után történt az eset körülbelül egy órával, lakott területen kívül.
Véleményem szerint maximum egy "GV" szabálysértést követtem el. Ami szépen le van vezetve a BTK-ban, mert ahogy korábban kifejtettem jelen helyzetben sem állt fent semmilyen forgalom a helyszínen.
- Amit még észrevettem az igazoltatás során, hogy a nyomozó Hölgy nem viselte a jelvényét.
- Az általam leírtakra bizonyítékul szolgál az autómban elhelyezett fedélzeti kamera, aminek a felvételét lementettem és a bizonyítékoknál mellékelem.
Üdvözlettel,
William Stewart
((Amikor megvettem az autót le lett rp-zve a fedélzeti kamera behelyezése. A mostani eset után pedig rp-ztem, hogy lementem a kamera felvételét sd-kártyára))
[2023-10-28 01:50:52] [Output] : *** William Stewart lementi a fedélzeti kamera felvételét az sd kártyára
[2023-10-28 01:51:01] [Output] : *A felvétel elmentve az sd kártyán ((William Stewart))
Szenvedett el sérülést a panasz okán? Amennyiben igen, fejtse ki:
- Nem
Érte önt kár a panasz okán? Amennyiben igen, fejtse ki:
- Igen, anyagi kár a bírság miatt. 39.000$
Kötelező bizonyíték csatolása:
- https://streamable.com/7kjgqa
Ezen kérelem beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a panasztételhez szükséges információkat valamint követelményeket és elfogadta őket, valamint a formanyomtatványba leírt adatok és állítások teljes mértékben a valóságot tükrözik, abban megkérdőjelezhető vagy kétes állítások nincsenek.
Panasszal élő aláírása:
William Stewart
William Stewart
Los Santos, 2023.10.28