Niram Duckworth jelentkezési formanyomtatványa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

b0dys19

Újonc
2025. 05. 10.
1
0
V4 karakter
Narim Duckworth
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
- Ábelnek hívnak.
>
Hány éves vagy?
- 21 éves vagyok.
>
Account ID-d?
- 148486
>
Jelenlegi játszott perced?
- 23 557 perc
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Délután és este, de délelőtt is van, hogy aktív vagyok.
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 3-4 óra.
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Nem voltam még legális frakcióban.
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen.
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Ábelnek hívnak, 21 éves vagyok. Jelenleg Budapesten járok egyetemre és számvitelt tanulok. Szabadidőmben általában edzek,boxolok vagy játszok. Az elmúlt időszakban csak SeeMTA-zok, ha gép előtt vagyok általában rp-zek.

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
- Niram Duckworth
>
Jelentkező születési helye, ideje?
- Los Santos, 1999.11.14.
>
Korábbi munkahelye(i)?
- Nem volt még bejelentett munkahelyem.
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Egész életem során rengeteget foglalkoztam autókkal, széles tudással rendelkezem a járművek terén. Szenvedélyem és precizitásom megfelelő lenne a munka megfelelő végzésére. Emellett nyitott és laza ember vagyok, az ügyfelek precízen megjavított autóval és jó kedvvel távoznának. Mindezek mellett tudok csapatban gondolkodni és segítőkész vagyok.
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen, rendelkezem.
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- Niram Duckworth-nek hívnak, 1999.11.14-én születtem a Los Santos-i kórházban. Születésem után a szüleim haza is vittek: Angel Pine-ba. Vidéki gyerek vagyok és ott is nőttem fel, gyerekkorom óta ingázok Los Santos és Angel Pine között. Óvodába Angel Pine-ba jártam majd általános iskolától kezdve Los Santos-ba kezdtem meg tanulmányaimat. Eleinte ez nem volt egyszerű, hiszen a nagyváros nekem nagyon idegen környezet volt, viszont utána nagyon megszerettem. Középiskolába egy technikumba jártam ahol autószerelő szakképzésen vettem részt. Mindig is nagyon érdekelt az autók világa. Sokáig nagy álmom volt, hogy autóversenyző leszek, de a szűkös anyagi helyzetem miatt erre nem volt lehetőségem. Ebből kiindulva, úgy döntöttem, hogy ha a pályán nem lehetek ott versenyzőként, akkor az autók tervezésében,építésében részt fogok venni. Emiatt mentem San Fierroba ahol autótechnikai mérnöknek tanultam az egyetemen. 2 éve rendelkezem a diplomával, azóta fejlesztettem tovább a készségeimet és szeretném végre élesben is kipróbálni magamat.
>
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?

- 50 perc

George Spencer

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 02.
260
66
Budapest
V4 karakter
George Spencer
bmslogocsakakerek.png

Tisztelt jelentkező!
A formanyomtatványát a vezetőség kiértékelte, ezek alapján a jelentkezését ELUTASÍTJUK! Próbálkozzon meg újra egy hónap múlva!

((Zárva van jelenleg a tagfelvétel.))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.