Elutasítva nina - Vorty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nina

Újonc
2019. 01. 10.
69
153
25
Prizren
V4 karakter
nash herrera
LV karakter
aurea neymar
zoldlogo.png

Neved:
< Cassidy Reen >

A ban időpontja:
< 2019 január eleje (nem tudok most ucp-t nézni sajnos) >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Vorty >

A ban oka:
< Undorító stílus >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sokadik kérelmem már és még mindig úgy érzem, hogy közös nevezőre juthatunk, ha megértjük egymást. Leszögezném, hogy nekem nem a bohóckodás és a trollkodás szerez örömet a szerveren. Nyílván ha leszarnám az egészet nem próbálkoznék ennyiszer és nem várnám bírálást hónapokig. Nekem lehetnek más nézeteim a vezetőséggel, de beismerem, hogy hibáztam mikor nyilvánosan ócsároltam a fb-n. Persze én sem szeretnék olyannal barátkozni aki viccet csinál belőlem és a munkámból. Én úgy gondolom, hogy a fejünket elfordítva és magunkkal foglalkozva nem lenne semmi probléma a jövőben. Egy esélyt mindenki megérdemel, jó lenne ha bizalmat fektetnél belém és felengednél, hogy valami produktívat alkothassak a szerveren. Én pedig megígérném, hogy nem nyílvánulok meg undorítóan, ha esetleg nem értenék egyet valamivel. >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Mivel fenyegetőztél? (Nem a mellébeszélésre vagyok kiváncsi, mert úgy is kiderül a pontos sztori!)

nina

Újonc
2019. 01. 10.
69
153
25
Prizren
V4 karakter
nash herrera
LV karakter
aurea neymar
Nem tudom mire írta azt Vorty, hogy fenyegetőzés, annyit írtam Ryannak IG, hogy nem adom át a ninás jelvényt. Mikor Chy elvette a jelvényem én hozzátettem, hogy úgy is csinálnak nekem újat. Ennyi történt, és ezért lettem kivágva. De gondolom itt inkább a fb-s sztorin van hangsúly az idióta kommentjeim miatt. Fenyegetőzésről nem tudok, emlékeim szerint senkit sem fenyegettem semmivel. Ha esetleg mégis, akkor nem azt szeretném kapni tőletek, hogy hazudok, hanem hogy hozzátok fel a témát mert lehet, hogy emlékezetkiesésem van. Én nem próbálok semmit elrejteni.

• Szomorú
Reactions: Tranes és akeem
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.