Nina Saiz jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Krisztián vagyok, de legtöbben Darkiként avagy Nina Saizként ismerhetnek, jelenleg a tizenötödik életévemben járok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap megírásának a pillanatában 56642 játszott perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata nem más mint a játékosok, egyúttal az admingárda segítése azzal, hogy a játékosokban felmerülő kérdésekre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Az indokom nagyon egyszerű, és úgy gondolom, hogy valamely szinten egyértelmű is. Többször volt lehetőségem ideiglenes adminsegéd szerepet betölteni aminek során megtetszett az, hogy segíteni tudom a játékostársaim miközben én is folytatom a karakterem kis rpjeit. Mióta picit is benőtt a fejem lágya mindig is moderátori/helperi szerepköröket töltöttem be az általam megjárt szervereken/szerverhálózatokon. (más játékokban, MTA-ban sajnos még nem volt lehetőségem ténylegesen kipróbálni magam) >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, hogy azért volnék én a megfelelő választás a csapatba, mivel kifejezetten sok szabadidőm van, ebből adódóan rengeteg időt tudnék fordítani az SGH, illetve későbbiekben az adminisztrátori szerepkörrel járó feladattok elvégzésére. Mint fentebb is említettem mindig is ilyesfajta szerepköröket töltöttem be közösségeken belül, így tudnám a szélsőséges szituációkat is megfelelően kezelni. Ezek mellett kész vagyok áldozatokat hozni annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassam ki magamból, és a legtöbbet segíthessek mint az admingárdának, mint a játékosoknak.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Iskolaidő alatt heti szinten nem kevesebb mint háromezer percet, tanítási szünetekben akár ez a szám négy-ötezer percre is emelkedhet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem részesültem még kitiltásban. ( ) >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnálatos módon részesültem már ebben a szankcióban. ( ) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságaim: túlságosan szigorú vagyok, túl nagyok az elvárásaim magammal szemben, néha hajlamos vagyok túlságosan felpörögni
Pozitív tulajdonságaim: áldozatkész, döntésképes, teljesítménycentrikus >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretném a későbbiekben az adminisztrátori csapatot erősíteni. Szeretném az említett szerepkört betölteni, mivel adminisztrátorként sokkalta több segítséget tudok nyújtani a játékostársaimnak. Úgy gondolom, hogy az admin szerepkör nagy felelősséggel jár, ami miatt "kihívásként" tekintek rá. Nem volt még lehetőségem MTA-n belül ilyen kaliberű szerepkört betölteni, többek között ezért is mindenképp megpróbáltatnám magam, és mindent megtennék, hogy a lehető legjobban végezzem a feladatom.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban a szerver szabályzatára térnék ki, amennyiben az újdonsült játékos nem ismeri még a szabályzatot, akkor elküldeném neki a fórumon kifüggesztett szabályzat linkjét. Nem húznám túl hosszúra a magyarázást, előbb röviden és lényegretörően vázolnám neki a roleplay fogalmát, illetve, hogy mi is az a /me, /ame, illetve a /do, no meg persze, hogy milyen esetekben szükséges őket használni. Felhívnám a figyelmét az F1-ben található videókra, leírásokra, hiszen a legfőbb információk ott megtalálhatóak. Végezetül pedig a szerveren található legtöbbet látogatott helyekről (Városháza, Kórház, AKK, stb.) szólnék pár rövid mondatot.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is rákérdeznék a vhspawn kérésének a miértjére, megfelelő indok esetén elkérném tőle a bizonyítékot az esetről, amit továbbítanék helperchatre, ahonnan tovább pedig egy adminisztrátor intézkedne. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< [Segítség] Proba Istvan (93): Szia! Amennyiben a fegyver skines vagy PP-ből lett vásárolva, az esetben szabálysértés történt, ha erről az incidensről van megfelelő bizonyítékod keress fel egy adminisztrátort, vagy élhetsz a fórumon található panaszkönyv adta lehetőséggel.>>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.