Nina Ramsey jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

norbi123

Újonc
2021. 08. 03.
19
5
LV karakter
Nina Ramsey
Jesse-Car-Service-logo2.png

Tisztelt jelentkező!

Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!

Teljes neve:
-Nina Ramsey-

Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Férfi
[X] Nő
[—] Egyéb

Születési hely, idő:
- Las Venturas Hospital 2002.05.04 -

Bejelentett lakcím:
- Las Venturas, Garden City-Jackson street 12. -

Telefonszám:
- +38-76-821-2022 -

Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Szeretnék egy közösséget ahova tartozhatok és megbecsülnek engem.Régóta néztem már a közösséget de viszont nem mertem felszínre lépni de most kockáztatok , mivel egyre jobban tetszik a hely és az emberek. -

Miért pont önt válasszuk?
- Szeretek közösségben dolgozni és barátkozó típus vagyok . -

Hol talált cégünk hirdetésére?
- OLX-en -

Korábbi munka helye, feladatköre:
- Bányász -

Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka:
(X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Felmondás
[—] Kirúgás

Kirúgásának okát fejtse ki:
- Szeretnék újabb dolgokat ki próbálni az életben. -

Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Nina Ramsey
Kelt: Dátum

- Out Of Character -

Neved, ahogy szólíthatunk:
- Norbi -

Betöltött életkorod:
- 16 -

Jelenlegi játszott perced:
- 50 493 -

Korábbi frakcióid:
- nincs -

Korábbi frakcióid távozásának oka:
- - -

Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2020 óta játszom körülbelül rp szervereken még seemta v2-ön kezdtem az egész rp-t , nem játszottam recovery előtt. -

Terveid a frakcióban:
- Szeretnék egy közösséghez tartozni és több ember megismerni , barátokat szerezni és több rp élményt szerezni és persze nyújtani. -

Miért válasszunk téged?
- Megvan az rp tudásom amit tudok nyújtani és magabiztos vagyok abban amit csinálok. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3 órát naponta körülbelül , de persze ez változhat a hírtelen éríntő programok miatt de ha tudok gyakrabban tevékenykednék. -

Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -

Account ID-d:
- 11319 -

Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Norbinak hívnak 16 éves vagyok . Informatikusnak tanulok jelenleg és szeretem is ezt a szakmát. Szeretek a családommal lenni és a barátaimmal is egyaránt, van 2 macskám akiket szeretek.Szabadidőmben szeretek játszani és biciklizni. A szerveren is szoktam rpzni a barátaimmal és ezzel fejlesztve az rp tudásomat is tudom. A további szabadidőmben szeretek autós játékokkal játszani és ezért van is egy kormányom egész szettel , ez által már valamennyire értek a vezetéshez.Nyugodt természetem van és ez által be tudok hamar illeszkedni egy adott csapatba.Szerény és kicsit visszahúzódó természetem is van ez is megkönnyebbíti az életemet a tovább tanulásban.Szeretek kereskedni gépes alkatrészekkel és gépeket összerakni a szabadidőmben persze , ha a zsebembe van rá keret. Szoktam segíteni a szüleimnek ahol csak tudok , ezzel megkönnyítve az ő dolgaikat , apukámmal szoktam szerelni és ez által megtanít mindenre amire csak tud a való életben. A további életem során szeretnék autókkal is foglalkozni az informatika mellett és a kettőt összekapcsolni az életemben.-

Salvatore

Modern Verne
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 326
1 377
LV karakter
Leon Seanetti

Örömmel értesítjük, a jelentkezése bírálásra került: ELFOGADVA
Várjuk a meghallgatáson! ((TS3)) További információkról - ITT tájékozódhat.

Amennyiben nem megfelelő a felvételi időpontja, keresse a vezetőségben felsoroltak egyikét.

Sok sikert kívánunk!

Leon-Seanetti-al-r-s.png

Dexter

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
681
742
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy

Meghallgatás eredménye - SIKERES

További instrukciókat a vállalaton belüli vezetőség fogja eljuttatni Önhöz.
Sikerekben gazdag munkálatokat kívánunk!

Dave-Kennedy-al-r-s.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.