Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Zalánnak hívnak, becenevem KoczKa, az IC nevem Nina Friedhofen, és jelenleg 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg, 84133 játszott perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< A SGH feladata a játékosok segítése kisebb ügyekkel kapcsolatban, ezzel az Adminok munkáját segítik. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért, mivel segítőkész vagyok, szívesen segítek a játékosokon, és szeretnék is a játékosokon illetve az adminokon segíteni, hogy levegyem a vállukról ezt a fajta terhet, illetve a játékosoknak, hogy megkapjanak minden informácót amit nem tudnak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mert, úgy gondolom, könnyen tudok beilleszkedni, barátkozni és könnyen meg tudom oldani a problémákat illetve többször is mondták már, hogy precíz vagyok, és a sok szabadidőmet az SGH-ra fordítanám, esetlegesen a későbbiekben az Adminisztrátori munkára szintén és mivel elég sok szabadidőm van, és nem nagyon játszok más játékkal így aktív tudok lenni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 3-4 órát biztosan, de legtöbbször ennél sokkal többet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam bannolva. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: Megbízható, Türelmes, Segítőkész
Negatív tulajdonságok: Valamikor lusta, bár ha játékról van szó akkor szinte soha, néha feledékeny, és néha szétszórt >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Amennyiben arra kerülne sor, igen szeretnék. Amiatt, mivel szeretek segíteni embereken. Illetve szeretek konfliktusokat megoldani, és hát már régebben is szerettem volna, csak nem volt elég tapasztalatom hozzá. Szívesen segítek másoknak, és megoldjuk együtt az adott problémát. Szeretnék a játékosokon segíteni, hogy a későbbiekben ne kövessék el a hibát. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Hát egyszerűen, de lényegretörően. RP, azaz RolePlay-ről van szó, tehát szerepjátékról, úgy kell viselkednie körülbelül mint a való életben. A figyelmébe ajánlanám, a szabályzat elolvasását is mindenképpen, mivel itt sok információt megtud (https://forum.see-game.com/index.php?pages/v3szabalyzat/). Elmagyaráznám neki az alap /me-t illetve /do-t, hogy használja, színesítse a saját RP-jét. Illetve hát bármit RP-zhet, keretek között, mert azért nem Funolhat. Ami még annyi, hogy szerintem ne a pénzszerzésre menjen, hanem inkább rp-zzen, de ez a saját döntése. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném, hogy van e rá indoka, illetve bizonyítéka és amennyiben van, abban az esetben megkérném, hogy írjon egy adminnak vagy pedig én szólok valakinek, hogy segítsen rajta. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben Skines a fegyver, vagy pedig te PP-zted, abban az esetben fordulj adminisztrátorhoz, megfelelő bizonyítékkal (kép, log,). Viszont amennyiben te vetted ezt IC, abban az esetben teljesen IC ügy, nem tudsz tenni ellene semmit. >>