Nina Castillo Törzsőrmester jelentései [04.28 - 05.04]

AttilaZS

Barangoló
2021. 03. 27.
118
40
Magyarország
V4 karakter
nina.castillo
LV karakter
none
V2 karakter
none
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Nina Castillo
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
L-131
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Kaelen Nardis Főtörzszászlós

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Xin Dung
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Volkswagen Passat B6 - AG-II-28
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.05.02.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
106 § Okirathamisítás (OH)
Az intézkedés részletes leírása:
Május második napján estére felvettem a szolgálatot, kapitányságon tartózkodtam, mikor berádiózás után hallottam a rádióba hogy Ortiz Törzszászlós kérdezte, hogy "Valakinek van-e szüksége jelentésre", én egyből válaszoltam hogy szükséges számomra. Ortiz kolléga megosztotta koordinátáját, és engedélyt kérem Lincoln egységbe érte menni, melyt Barnes Hadnagy hagyott jóvá. Jóváhagyás után a Skoda és Q7 garázsába rohantam, majd a szolgálati járművembe beültem, majd rádiózás után elindultam a letartóztatott személyért. Nem kell nagy távot menni, mivel városháza előtti parkoló körül volt, a bal oldalon. Kiérkezésem után felálltam megfelelő módon a patkára, az igazoltatott autó elé. Kiszálltam, majd bemutatkozás után Ortiz kolléga átadott nekem egy jogosítványt, megnézése előtt megkérdeztem mik az úr ellen a vádak, mutatott a jogosítványra. Rátekintettem a jogosítványra, utána egyből tudtam miért került letartóztatásra az úr. A vezetői engedélyén nem ugyanaz az arckép volt látható, mint kellett volna. Felszólítottam az urat, hogy tegye hátra a kezeit, nem ellenkezett hanem azt cselekedte, amire kértem. Megragadtam és a szolgálati autóhoz vezettem, óvatosan a fejére ügyelve beszállítottam a kocsiba a személyt. Rádiózás után elindultunk a kapitányság felé, Ortiz kolléga kíséretével. Kapitányságra érve kiszállítottam az urat, szintén a fejére ügyelve majd az egyes kihallgatóba kísértem, ahol megkezdtem az úr kihallgatását. Az elején becsatlakozott Nardis Főtörzszászlós úr is, ő is bemutatkozást követően átvizsgálta az úr ruházatát, amely tiszta volt. Felsoroltam az úrnak a jogait, melyek közül egyikkel sem élt. Megkérdeztem miért található egy másik úr a képen, melyre nem kaptam megfelelő választ: "Sokat változtam" ezt lehetetlen volt elhinni, mivel Május elsején lett kiállítva az okmány, és a letartóztatási nap Május másodikán történt. Nardis kolléga felajánlott 40%-os enyhítést az úrnak, mivel együttműködő volt, nem volt vele baj. Ezek után megragadtam, majd a cellákhoz kísérve a baloldali első cellába lett lecsukva a személy.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$18,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Nina Castillo

AttilaZS

Barangoló
2021. 03. 27.
118
40
Magyarország
V4 karakter
nina.castillo
LV karakter
none
V2 karakter
none
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Nina Castillo
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-228
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Daniel De Luca Törzszászlós

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Viktor Adams
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 7 series e65 - QFI-77
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.05.03.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB)
Az intézkedés részletes leírása:
Járőrszolgálatot teljesítettünk De Luca Törzszászlós kollégával az ADAM-228 egységben, San Fierro azon belül is Doherty térségén. SeeRING körforgalom felé haladtunk, mikor egy Babakék színű 7 series e65 BMW téligumival haladt a körforgalom belső ívjében. Észrevétel után egyből működésbe léptettem a villogót, a szirénával együtt majd felszólítás után félre állt a személy. Megkezdtük az intézkedést, én vezettem de a kolléga mondta hogy menjek, intézzem. Bólintottam majd kiszálltam a szolgálati járműből, a sofőr felőli oldalhoz sétáltam. Bemutatkozást követően elkértem az iratait, majd a nevét. Ellenőrzés után átvizsgáltam az autó csomagterét is amely tiszta volt. A személyt kiszállítottam, mivel fokozott ellenőrzés van életbe léptetve ezért átvizsgáltam a ruházatát. Felszólítottam hogy a kezeit tegye a kocsira, így is tett. Tapogatást követően valami furcsa, kemény dolgot éreztem a farzseb résznél, mikor belenyúltam és kivettem, egy fegyveralkatrész volt, helyesbítek összesen 4 darab volt. Elkobzás után bilincsbe vágtam a személyt, majd a szolgálati autóhoz kísérve beültettem a kocsiba ,fejére ügyelve. Rádiózást követően megindultunk Los Santos kapitányság felé. Megérkezéskor kolléga kisegítette a kocsiból, majd az egyes kihallgatót elfoglalva megkezdtük a személy kihallgatását. Jogaival tisztában volt, ám nem szeretett volna élni egyikkel sem. Tájékoztattuk hogy a tárgyak illegálisan voltak nála, majd felsoroltam vádját, letöltendő idejét, pénzbírság mennyiségét, óvadék lehetőségét. Nem volt kérdése az illetőnek, cellájához kísérve kinyitottam neki az ajtót, majd besegítettem a cellába.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
18 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Tár (Colt-45, Glock-17) (x1)
Cső (UZI) (x1)
Felső rész (UZI) (x2)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$20,000

Aláírás:
Nina Castillo