Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Nina Castillo
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
L-131
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Kaelen Nardis Főtörzszászlós
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Xin Dung
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Volkswagen Passat B6 - AG-II-28
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.05.02.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
106 § Okirathamisítás (OH)
Az intézkedés részletes leírása:
Május második napján estére felvettem a szolgálatot, kapitányságon tartózkodtam, mikor berádiózás után hallottam a rádióba hogy Ortiz Törzszászlós kérdezte, hogy "Valakinek van-e szüksége jelentésre", én egyből válaszoltam hogy szükséges számomra. Ortiz kolléga megosztotta koordinátáját, és engedélyt kérem Lincoln egységbe érte menni, melyt Barnes Hadnagy hagyott jóvá. Jóváhagyás után a Skoda és Q7 garázsába rohantam, majd a szolgálati járművembe beültem, majd rádiózás után elindultam a letartóztatott személyért. Nem kell nagy távot menni, mivel városháza előtti parkoló körül volt, a bal oldalon. Kiérkezésem után felálltam megfelelő módon a patkára, az igazoltatott autó elé. Kiszálltam, majd bemutatkozás után Ortiz kolléga átadott nekem egy jogosítványt, megnézése előtt megkérdeztem mik az úr ellen a vádak, mutatott a jogosítványra. Rátekintettem a jogosítványra, utána egyből tudtam miért került letartóztatásra az úr. A vezetői engedélyén nem ugyanaz az arckép volt látható, mint kellett volna. Felszólítottam az urat, hogy tegye hátra a kezeit, nem ellenkezett hanem azt cselekedte, amire kértem. Megragadtam és a szolgálati autóhoz vezettem, óvatosan a fejére ügyelve beszállítottam a kocsiba a személyt. Rádiózás után elindultunk a kapitányság felé, Ortiz kolléga kíséretével. Kapitányságra érve kiszállítottam az urat, szintén a fejére ügyelve majd az egyes kihallgatóba kísértem, ahol megkezdtem az úr kihallgatását. Az elején becsatlakozott Nardis Főtörzszászlós úr is, ő is bemutatkozást követően átvizsgálta az úr ruházatát, amely tiszta volt. Felsoroltam az úrnak a jogait, melyek közül egyikkel sem élt. Megkérdeztem miért található egy másik úr a képen, melyre nem kaptam megfelelő választ: "Sokat változtam" ezt lehetetlen volt elhinni, mivel Május elsején lett kiállítva az okmány, és a letartóztatási nap Május másodikán történt. Nardis kolléga felajánlott 40%-os enyhítést az úrnak, mivel együttműködő volt, nem volt vele baj. Ezek után megragadtam, majd a cellákhoz kísérve a baloldali első cellába lett lecsukva a személy.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$18,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Nina Castillo
Nina Castillo